興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

通常佢會先用頭high...一路sir落去就係個pat位向住我...尤其係我塊面...有時又好like襯我zzz時用個pat坐上我塊面度...想c

我另一隻貓女絕對唔會咁嗲法...係咪因為男仔問題

珍珠宮

我貓仔都絕育,但從不會這樣做!

大宅

一隻一隻貓
各有各性格加喜好

琥珀宮

呢2日留意多d...亞仔都係好like用個pat pat對住亞女...攪到亞女好唔likemouth:

伯爵府

陪月勳章

我諗應該唔關貓仔定貓女既問題,事關我家2隻都係仔,但都唔會坐落我塊面度,最多都係坐喺我隻腳上面

男爵府

恭喜你啦
你隻貓仔坐得係你膊頭以上位置
代表佢極信任你呢位主人

貓貓睡在主人唔同位置代表信任度高低

伯爵府

BK Milk勳章

回覆:貓仔已絕育...但點解嗲人時...最鐘意用個pat黎對住我...

好似話貓貓面同近蘿pet位都有腺体,佢哋會成日用呢啲位嚟high high吓留啲味道,佢係你度mark咗地盤啦。。。。。

男爵府

我屋企四貓當中有兩隻貓都鍾意攞個羅友對住我架, 尢其我坐係書枱面前, 佢地成日都企正係電腦面前, 之后又係用個羅友對住我塊面, 我家陣都習慣左lu。

琥珀宮

PoPo140610 發表於 11-10-18 13:32
恭喜你啦
你隻貓仔坐得係你膊頭以上位置
代表佢極信任你呢位主人
真係多謝晒...即係呢...我幾愛佢都好...但都唔想用執面去哄佢個pat囉......咁佢平時一係zzz我頭頂...一係就腳尾...即係對我又愛又恨啦

琥珀宮

丁丁aunty 發表於 11-10-18 18:17
好似話貓貓面同近蘿pet位都有腺体,佢哋會成日用呢啲位嚟high high吓留啲味道,佢係你度mark咗地盤啦。。。 ...
用頭mark得啦...唔駛下下用pat 啩mouth:

琥珀宮

比比 發表於 11-10-18 18:43
我屋企四貓當中有兩隻貓都鍾意攞個羅友對住我架, 尢其我坐係書枱面前, 佢地成日都企正係電腦面前, 之后又係 ...
佢係想玩個mon個箭咀

呢樣真係好難習慣...+上佢條尾係咁"發發"你個頭...

首頁

尾頁

跳至