自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

大角咀開playtown,在海桃灣

男爵府

chiliginger 發表於 11-10-19 17:08
大角咀開playtown,在海桃灣有無詳細D資料???THX

男爵府

請問收咩名?

sasa0208  playtown  發表於 11-10-19 17:21

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

chiliginger 發表於 11-10-19 17:08
大角咀開playtown,在海桃灣

知唔知幾大

thanks

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

海桃灣方唔方便架,
如果方便既,我諗實多人
開開心心丶幸福快樂過每—天

男爵府

畀面勳章

Opened?

男爵府

回覆 rebeccaleungto 的帖子

at the side of Olympian Station

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

大角咀開playtown

未開,只見廣告,由奧運站行去大概10分鐘左右

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 +4熱血勳章

when does it open??

大宅

回覆:大角咀開playtown

Playtown 有咩學架?

子爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

會唔會到時全部都係普通話人??

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 +4熱血勳章

ManPL 發表於 11-10-24 12:48
會唔會到時全部都係普通話人??

點解會咁問呢??

ManPL  海桃灣好多內地人買左呀, 雖然近地鐵站, 但呢區唔就腳, 跨區去都幾麻煩~  發表於 11-10-24 14:44

複式洋房

回覆 Juliaqq 的帖子

今日經過見到開咗喇!

伯爵府

我仔係play town fans屎

珍珠宮

anyone been there yet?

大宅

Playtown係室內遊樂場,我去左同西寶城果間差好遠,西寶城好玩好多

大宅

好媽媽勳章

$120全日,一大一細。不過好細,應該玩唔到全日。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

呢間野D員工係超級不知所謂架, 經理直頭唔知咩叫服務態度.
我之前係團購買左COUPON約左日期, 但到當日個細路發燒去唔到, 於是打去改期, 點知條唔知男定女既經理話:
經理: 無得改期, 唔黎就無得改期同退錢,
: 你地無講WOR
經理: 團購條款寫得好清潔架啦, 邊個叫你買之前唔睇清潔
: 咁係咪個細路發燒都要照黎?
經理: 總之你今日黎我地都會照比你入去玩啦!
: 你叫咩名? staff number幾號, 我要complaint 你既態度
經理: 總之你今日黎我地都會照比你入去玩啦! 我係呢度最大既, 你同我講啦
(
嘩真係火都黎呀, 呢條X人真係WELL TRAIN LOR.)
: 我問你叫咩名呀!
經理: jeff!
: 點串呀?
經理: jeff都唔識串呀! (pk到呢)
: 我唔識字架咁點呀!
經理:總之你今日黎我地都會照比你入去玩啦! 係咁啦.

你地話, d係咩服務態度呢? 環境又唔安全, 員工態度又唔好, 而家唔洗比錢架咩! 我一定一定唔會去, 唔洗錢都唔去.

後話: 經我睇完又睇, 再睇d TERMS, 係無講唔可以改期, 只有話如當天不出席亦當coupon已使用, 於是我去消費者complaint, 已開file.

希望各位媽媽唔好再比錢仲要受氣.

大宅

回覆 elantra 的帖子

嘩, 本來見到做團購好想試吓, 現在知道咁立即縮啦.
多謝分享

男爵府

我都試過團購一次.. 又無樓主不愉快經歷,

只係打算係我BB生日去玩 (係平日).. 咁我請左假, 早四日打去BOOK都話FULL晒?! 我心諗你團購得幾個位嫁? 平日+四日前打去都無位.. 唯有帶BB去第二度玩~~~

首頁

尾頁

跳至