自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

係佢強迫下upgrade, 點知完左之後無晒我依幾年所寫的blog, 亦係我開始養貓時寫到依家, 一次upgrade無晒, yahoo想點? 有無人可以幫到我?
test test

侯爵府

畀面勳章

goodday228 發表於 11-10-20 16:50
係佢強迫下upgrade, 點知完左之後無曬我依幾年所寫的blog, 亦係我開始養貓時寫到依家, 一次upgrade無曬, ya ...

聯絡佢個 CS 睇下有冇 backup 可以羅番...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我好正常喎

不過未check晒
我得唔夠500篇

大宅

我有千幾篇都無事喎.......

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都無吾見d內容 ! 不過轉左新版無心機update

子爵府

they said i can backup. but where? no email from them!!
注意:本人所發佈的帖子大部份均為轉貼,如本人所發的貼子有任何問題及投訴,如本人所發的貼子有任何法律責任,本人恕不負責!

伯爵府

唔該晒咁多位, 我都有send去CS度問, 待覆

比Yahoo攪到無晒心機, 都唔知仲寫唔寫好? 定係買番本傳統日記簿來寫呢
test test

子爵府

我都覺新版好唔好, 我寫左5年轉左新版D字走晒位!攪到我無心機寫.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

goodday228 發表於 11-10-21 16:59
唔該晒咁多位, 我都有send去CS度問, 待覆

比Yahoo攪到無晒心機, 都唔知仲寫唔寫好? 定係買番本傳統日記簿 ...

咪講笑, 我有本organiser 寫低兩個仔既重要事. 電腦野係好, 但有本organiser 咁掀抓下睇, 睇得仲快同埋仲有趣味.

伯爵府

真係好傷心!!! yahoo覆左我話我係"留言版"的內伯容係新Blog會被移除, 令你不便叫我原諒云云 ...

佢一句不便就算數, 我一養貓就寫到依家, 比佢話升級就完全delete晒我, 我唔升又死升左又死, yahoo真係好老土
test test

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我依家出新post都有困難呀

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我冇問題喎.
可能我少POST得大約300個...相都係千幾張..
上次我上黎問過.之後原來唔駛半小時就UPLOAD晒..

我依2日都有寫新BLOG..感覺都冇乜點...

伯爵府

因為我只係留言版度寫, 而佢答覆係新version係無左呢一欄, 所以就乜都無晒, 唉 ~
test test

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

我都係

大宅

goodday228 發表於 11-10-20 16:50
係佢強迫下upgrade, 點知完左之後無晒我依幾年所寫的blog, 亦係我開始養貓時寫到依家, 一次upgrade無晒, ya ...

You are not alone, I have a friend who got the same problem.., he's made a complaint..

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

咁最後點?攞得返嗎,我根本吾知要升級,而家D野冇晒啦,仲唸住第日D女大咗可睇下,我D心血黎架~

goodday228  佢都係答"無", 依家我只係就咁打係word度   發表於 12-3-7 14:06

首頁

尾頁

跳至