網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

粉絲們喺2011年10月24日上午十時正開始讚好淘點
fan page 及於塗鴉牆正確回答指定問題,便有機會得到淘點充值券H
K$ 20,機會難逢,先到先得,數量有限,送完即止。各位粉
絲記得10月24日早上10點嚟fan page搶答問題喇!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150360975283326&set=a.415238163325.193661.284818693325&type=3&theater

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章

多謝分享
前面是絕路~希望在轉角

大宅

我屋企附近得7仔,唔駛特登去OK

別墅

我都收到E個E-MAIL

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

真係要睇有冇運先抽到....好一向冇抽獎運

OK 實際D, 佢地依家買淘點充值, 直接送現金卷.
500元送1元OK現金卷
1000元送2元OK現金卷
2000元送4元OK現金卷

大宅

回覆 fatmth 的帖子

咦?我昨日才係OK度買淘點,但無送OK現金劵。張飛都無寫有得送!

子爵府

好媽媽勳章

wkwsen 發表於 11-10-22 21:01

咦?我昨日才係OK度買淘點,但無送OK現金劵。張飛都無寫有得送! ...
我都係呀...呃人既!!:;pppp:
終於有褲着!

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

YUKIYAN 發表於 11-10-22 21:12
我都係呀...呃人既!!

我試過去2間唔同OK 買, 一間STAFF 好好主動比, 另一間要我問佢先比, 您地記得問D staff 比呀!

我有2張.

珍珠宮

我影咗現金劵既相比大家睇, 但係唔識點post 上黎呀!

珍珠宮

試咗幾次, 終於post 到啦! ha ha.
coupon要11月9日前用, 每次只可以用一張.

珍珠宮

哎呀! 仲以為upload 到. 都係唔得.
唔明點解都係上傳唔到圖?

珍珠宮

侯爵府

係咪紅色一張有10個$1現金券呀?我去嗰間OK擺响枱面任攞喎, 我攞咗好多張, 因為成日要買奶, 購物滿$10可以用1張$1現金券, 至11月15日

珍珠宮

SmileFoReVeR 發表於 11-10-23 01:15
係咪紅色一張有10個$1現金券呀?我去嗰間OK擺响枱面任攞喎, 我攞咗好多張, 因為成日要買奶, 購物滿$10可以 ...

唔係呀! 送個張可以直接當1元用, 唔駛買滿$10都用得.

大宅

咁我咪蝕咗? 唔知可唔可以問佢攞返.......

YUKIYAN  i want to know too!><  發表於 11-10-23 10:17

首頁

尾頁

跳至