跳至

首頁
34567...52

尾頁

大宅

Re: 有沒有2004年出世bb的媽媽?-Part II

chimchim∼

而家住個度都係我老爺ka,到時我搬個雪櫃同洗衣機
都唔搬走.希望連裝修佢可以賣高價

『 聖經能使他因信基督耶穌有得救的智慧 』(提後3:15)

大宅

Audreyma1112 寫道:
chimchim~
而家一星期都有3-4次自己煮啦...
去99度dinner有好,又有唔好.冇法啦!

嘩,你一星期可以煮3-4次,好嘢!
我係99度食飯無要求,有得食就算!
不過,如果你搬咗過來,一定會比現在辛苦,你要有心理準備呀!

大宅

Audreyma~

新屋有埋雪櫃同洗衣機唔駛搬 la !

大宅

chimchim∼

我hubby剛回家,好開心可以同你chat.

我都要搵周公啦,Bye

大宅

Audreyma~

你家下報咗幾多間幼兒園

我依家 15 16,究竟返 pg 定 N1 好

大宅

Audreyma ~

我都係 hubby back home la

大宅

chimchim~

大宅

chimchim∼

我家下報

大宅

Hi all~

我想問大家有冇雀巢金裝助長1+奶粉coupon.
如果有你

男爵府

我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

男爵府

Login(name)................baby's name..........birthday
================================
carmenwong(Carmen)-----康康--------------26/04
elmosss(Suzanne)---------YanFung--------- 26/05
kohelen (Helen)------------可晴 (Nika)-------06/06
mcmuggarfield (Rebecca)----Ian-------------28/06
adelee(jade)---------------Nico--------------30/06
灝灝+cherry ----------------灝灝--------------30/06
lui_BB(may)----------------銘澤 ------------- 27/10
小倩 (Emmy)---------------Kevin Lai (淘淘)-- 27/10
chimchim (Sharon)-------- 凱晴 ------------- 04/11
yamichung (yami) -------- Prudence (沛錡) -04/11
monica_kam(monica)-----carrie wong(詠瑤)06/11
beckyluit--------------------峻德--------------10/11
Audreyma(Eve)------------Audrey(詩瑤)-----12/11
Daikam (Amy)-------------泓達--------------14/11
hkclownfish (Elsa) ---------呈芝 -------------23/11
miumiu2004(Cherie) ------晞程 -------------26/11
yskn(san)------------------烜鋒--------------05/12
chingchingmom------------容容--------------27/12
littlewhite_amy(小白)------雪瑩-------------04/01/05
=================================
19個精靈bb和靚靚媽媽

男爵府

Audreyma

你報了那一間幼兒園和pg呀!

大宅

hi all
看到你們, 我就覺得我這個做阿媽的好失敗 :-( :-(
到e架我的心都總係1516, 頭先才打電話去
明愛淩月仙留位, 不過到時都不知99陪不陪阿囝去?

大宅

monica~

I enrolled Audrey at Victoria (PN Class) & Kornhill Edu.(Play Class) :lol:

大宅

yskn~

你唔好咁諗啦! 我們都只是剛開始報名,問問朋友意見,我而家都係同你一樣 15+16呀! 有我陪你,唔好 :-( ,有咩一齊傾下啦! 其實我們不要太緊張,只要選擇最適合自己小朋友就是了! 笑番啦!

男爵府

chimchim 你地報victoria一星期返幾多日個d呀?
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

男爵府

小白

我打算俾瑤瑤讀一個星期三天,我想我多數返上午。

chimchim

相片是不是一定要證件相,正面半身的生活照可以嗎?因為幫瑤瑤影證件相好難呀!

yskn

我都是一間都未交表,因為瑤瑤沒有相片。

大宅

yskn~

我都覺得隨緣, 15 16 同緊張都係我

男爵府

yskn

Audreyma講得對,不用太緊張,最重要是小朋友是否喜歡間學校,所以有開放日就不妨多些去看看,小朋友的感覺才是最重要(我是講幼稚園)。

大宅

好媽媽勳章

monica_kam~
明天妳幾多點到信德中心搭船呀?
我要變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你

首頁
34567...52

尾頁

跳至