跳至

首頁
45678...52

尾頁

大宅

Re: 有沒有2004年出世bb的媽媽?-Part II

littlewhite ~
Victoria 我交咗表(PN Class),表格上只須填 上午/下午/全日,不須填返幾日,不過我暫時決定 2 - 3 天,因為$$$好貴

monica ~
我同凱晴去影相完全無問題,不過最好有兩個人,一個扶住囡囡,一個引佢望鏡頭

yskn
幾多人陪你,無問題喎,he he

大宅

daikam ~
你想約monica 取書

大宅

monica~

瑤瑤好番未呀,鼻水同痰有冇少

『 聖經能使他因信基督耶穌有得救的智慧 』(提後3:15)

大宅

thanks all mami
我剛才打電話去維多利亞, 佢地話明年八月滿二歲才可以讀,
話如果阿b係12月份, 就不使e架報. 但插班就要看有沒位
不過維多利亞有pg, 逢星期六下午1:00-3:00
12月份開始, 同保護兒童撞期, 不能報

男爵府

都講得岩. 我諗到我個時我都要帶雪雪去多幾間先得
monica_kam 寫道:
yskn

Audreyma講得對,不用太緊張,最重要是小朋友是否喜歡間學校,所以有開放日就不妨多些去看看,小朋友的感覺才是最重要(我是講幼稚園)。
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

男爵府

daikam

我坐下午大約2:30左右,因為我要就返瑤瑤晚上那餐粥仔。

chimchim

我剛才已經影了,我俾佢坐在學行車,因大門做背景,因為不是取證,我想背景的顏色應該沒有問題。

Audreyma

瑤瑤每逢睡覺都咳,一晚只少要咳醒我一次。
我今晚煲了川貝珍珠止咳湯給瑤瑤喝。

男爵府

monica_kam

你下午帶瑤瑤返澳門la~ 玩得開心d la~ 返來記得約我地出來聚聚呀

大宅

Monica, audreyma, lui_BB, daikam ~

Pls check e-mail

男爵府

lui_bb

ok,我大約11月頭會回來,到時看看可否約出來飲茶啦!

男爵府

chimchim

ok.我剛剛填了維多利亞那份表,我想問是否要剔雙語國際小組.

大宅

我阿b出世沒幾耐, 就一直有咳, 我心裡一直埋怨我99,
因為我99來幫我坐月時, 就未停過咳, 當時, 我一直不肯
俾bb佢抱, 但係沒辦法, 我要返工,
就將bb交俾佢揍, 阿b時下時下都會咳兩聲, 後來我要求
佢過來我屋企幫我揍, 剛巧阿b不肯飲水, 我就煲雪梨水
或萍果水阿b飲,(touch wood) 佢飲下飲下, e架都
不會再似以前咁.所以我覺得用lee些果汁水當水飲係不錯的,
各位靚媽咪不妨試下.

男爵府

yskn

等我又煲下俾瑤瑤飲先,因為瑤瑤都不是太肯飲水。

大宅

好媽媽勳章

monica_kam~
咁妳會幾多點到達信德中心呀? 到時比本書我好嗎?
我要變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你

男爵府

我想我都要2:30才可以到達碼頭,你今晚有沒有空?我取出來給你啦﹐你幾點鐘放工?我等陣會帶瑤瑤去西寶城行街街,大約5:30之後。

男爵府

Login(name)................baby's name..........birthday
================================
carmenwong(Carmen)-----康康--------------26/04
elmosss(Suzanne)---------YanFung--------- 26/05
kohelen (Helen)------------可晴 (Nika)-------06/06
mcmuggarfield (Rebecca)----Ian-------------28/06
adelee(jade)---------------Nico--------------30/06
灝灝+cherry ----------------灝灝--------------30/06
lui_BB(may)----------------銘澤 ------------- 27/10
小倩 (Emmy)---------------Kevin Lai (淘淘)-- 27/10
chimchim (Sharon)-------- 凱晴 ------------- 04/11
yamichung (yami) -------- Prudence (沛錡) -04/11
monica_kam(monica)-----carrie wong(詠瑤)06/11
beckyluit--------------------峻德--------------10/11
Audreyma(Eve)------------Audrey(詩瑤)-----12/11
Daikam (Amy)-------------泓達--------------14/11
hkclownfish (Elsa) ---------呈芝 -------------23/11
miumiu2004(Cherie) ------晞程 -------------26/11
yskn(san)------------------烜鋒--------------05/12
chingchingmom------------容容--------------27/12
littlewhite_amy(小白)------雪瑩-------------04/01/05
=================================
19個精靈bb和靚靚媽媽

男爵府

星期日tea我又去
monica_kam 寫道:
lui_bb

ok,我大約11月頭會回來,到時看看可否約出來飲茶啦!
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

大宅

monica ~

對, 雙語國際小組

男爵府

chimchim

我剛剛再上個網頁睇,三天學費都幾貴

大宅

monica ~

你呀! = 資助返全日

大宅

Hi ALL ~

想問下大家"堅尼地城明愛幼兒園"好嗎? 請大家比d意見, THX!

首頁
45678...52

尾頁

跳至