跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 屯門媽咪請加入.

PARROTMUM 寫道:
好難找呀 :-x

難找都被你搵到 :mrgreen: 証明無野難到你la
相可在**屯門媽咪聚一聚**那邊看 :mrgreen:

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Connie:
要搵一定要搵, 唔係咁難得大小姐

我睇左你D相, 不過係咪話叫我自己load 張相落番我computer 就得 , I'm stupid

水晶宮

catnapper 寫道:
[quote]
Mag 寫道:
點解我回應完會出現
"錯誤!你所選擇的主題/討論區並不存在,請再試一次。"?? :evil: :evil: :evil:
你地係咪咁ga?

me too![/quote]
[size=large]
Clara, 小羊, mag n all sisters,
我唔知問題所在, 但我發覺原來開左新主題就無咁既情況出現:wink: 咁不如我地開新既一頁, 由頭開始lu
新地步名為

[size=large]**屯門媽咪會**

水晶宮

PARROTMUM 寫道:
Connie:
要搵一定要搵, 唔係咁難得大小姐

我睇左你D相, 不過係咪話叫我自己load 張相落番我computer 就得 , I'm stupid

Parrot,
咁早zzz?
yes..自己download左先都得ka :lol:

水晶宮

[size=medium]各位請click新地址: [size=medium]**屯門媽咪會**

子爵府

[size=xx-large]失驚無神個topic搬左屋, 搵死我~~

Where we chat now?? ?-(

男爵府

Kenise-mama(3歲囡囡叫Tiffany) ---- 翠寧花園
Rion媽咪(bb預產期7月) ---- 南浪海灣
BB豬(my son 4.5 months old) ---- 南浪海灣
小婦人(囡囡14m) ---- 富健花園
花花(囡囡剛剛2歲) ---- 寶怡花園
maggie&ben(囡囡 Denise)---
onon530---(第二胎bb預產期係6月頭)
yen_03(bb囡隨時生得) ---- 富健花園
carlily(囡囡19個月) ------南浪海灣
fannyshan(頭一胎預產期03年9月3日)
PEGGY(囝囝14mm)--大興村
Michaelmum(囝囝4yrs)----富健花園
potung(囡囡3歲4個月)----大興花園
luckygirl(bb預產期5月) ---- 南浪海灣
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

珍珠宮

luckygirl

我地轉企topic, 去呢到
connie117 寫道:
[size=medium]各位請click新地址: [size=medium]**屯門媽咪會**

複式洋房

hihi屯門邊到有超聲波照..可否講要幾$地此同電話

大宅

我係屯門咖

珍珠宮

日日天天,

WELCOME, 過去*屯門媽咪會* 傾la ~ wait u there

水晶宮

[size=medium]各位已轉架步: [size=medium]**屯門媽咪會**

首頁

尾頁

跳至