心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

小時看的卡通片 - 小甜甜

唔知有無人好似我一樣呢, 都好鐘意小甜甜卡通片, TVB都無重播呢套卡通片, 唔知係咪版權問題?
想問下有無人知係邊度有小甜甜卡通片VCD或DVD出售? 價錢如何? 如果有人知請通知我呀!

Many thanks!
e-mail : [email protected]

伯爵府

Re: 小時看的卡通片 - 小甜甜

我係大陸見過,唔太貴,畫質都ok
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

迪李斯??
死左.....

點可以咁?

最討厭li個情節架喇。

個人喜好﹕我覺得小甜甜另一個朋友仔靚d..

如果小甜甜無左d雀斑我會鍾意d架... :mrgreen:
誰會直率地說出所認識的真實?有所認識的少數人,愚蠢地不隱蔽自己充實的心,向愚民們說明他們的感情和見識,他們總是被人磔死或燒死。 歌德 <<浮士德>>入來做下test,不同的人對事情有不同的看法和感受﹗

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我都係呀!

仲有一套叫我係小忌廉, 我都係著迷架

子爵府

kingawa 寫道:
我係大陸見過,唔太貴,畫質都ok

kingawa,
大陸邊區見到呀? 係vcd定係dvd?

子爵府

mrs.so 寫道:
我都係呀!

仲有一套叫我係小忌廉, 我都係著迷架

Mrs. so,
我都鐘意小忌廉架, 不過係鐘意小甜甜多o的, 唔知香港有無得買到呢套卡通片, 我想比我兩個女看.

大宅

我非常之唔鐘意看小甜甜, 因為它是唔開心戲, 所以之後淘氣小雪兒都唔鐘意因為太似, 我最like都是小忌廉, 歌又好聽, 啲衫又時尚(當時).
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

子爵府

好媽媽勳章

小甜甜...小忌廉...我都鍾意睇...不過我最鍾意睇...都係仙樂飄飄處處聞...同埋神秘的花園...仲有媽媽是小學四年生...呢d好好睇...不過我諗都無碟買架啦...無線又唔重播...雖然人大左...但係始

[url=http://lilypie.com][img]

伯爵府

[quote]
onon1022 寫道:
小甜甜...小忌廉...我都鍾意睇...不過我最鍾意睇...都係仙樂飄飄處處聞...同埋神秘的花園...仲有媽媽是小學四年生...呢d好好睇...不過我諗都無碟買架啦...無線又唔重播...雖然人大左...但係始

男爵府

想知大陸有冇得賣精靈俏女巫?

男爵府

小甜甜.....正
淘氣小雪兒.....都正
小忌廉......都好正 早前"有線兒童台"重播,有無人睇到

複式洋房

kfwong:有線兒童台有冇重播小甜甜呀,我好鐘意睇呀
.

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都係"小甜甜"迷, 早五年前係觀塘廣場買左套日語DVD, 但係吾齊, 好過無.

P.S. 我有比囡囡睇.

伯爵府

好媽媽勳章

我都勁鐘意睇小甜甜...
7年前在信和買左一套 (其實得一半)
到喉唔到費..
而家我女都有睇...
迪尼斯真的好有型,..
安東尼又有風度...
如果你係小甜甜你會揀邊個 ?
我細個時成日問我家姐,而家又問我女,而我兩個都鐘意
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

男爵府

我會鍾意安東尼多d

伯爵府

其實以前d卡通片真係好好睇, 小甜甜/小雪兒/小忌廉好睇就唔駛講啦~ 仲有黃金戰士, 打機小神童(唔係好記得個名),小雙俠都好正

大宅

醒目開學勳章

我都係鐘意"安東尼"多D !
仲有一套卡通片我都好鐘意睇, 就係"長腿叔叔" !

複式洋房

我細個都中意安東尼, 又靚仔, 對甜甜又好, 真係典型的白馬王子!! 佢墮馬死左我不知幾傷心! (我由o個時開始, 先知道墮馬原來會死人!!)
迪理斯頭髮太長, 我細個o個陣覺得佢好似女仔, 不過都好中意佢夠cool !!

考下你: 有無人記得迪理斯同甜甜點解分開? 諗起都慘!!
:-(

I love my little yanyan..... :-D 這是她的肥豬腳.......好好味呀...... :-o

複式洋房

"打機小神童"個真名係"電子神童"呀! 記唔記得裡面有個bb成日凌空射尿呀? 好搞笑!!
I love my little yanyan..... :-D 這是她的肥豬腳.......好好味呀...... :-o

子爵府

rclamlam,

我喺普通影碟舖買 小甜甜 & 小忌廉 VCD 合共都要過千元! :cry:

首頁

尾頁

跳至