跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

新會員~多多指教呀!!!!

哈哈~~見你地成日話來哩到....我又開一個上來同你地吹下啦~~哩到d媽咪好叻呀....我都睇左幾日先睇晒北區咋...
津津..毛毛..想你喔~~

大宅

Re: 新會員~多多指教呀!!!!

hi 心妍媽

welcome to our big family!
BK既媽咪個個都好nice架,得閒多d上黎傾呀

大宅

Hi, 心妍媽,

多謝上o黎逛逛啦

大宅

Hi, 心妍媽,

歡迎!
你是上水媽媽還是粉嶺媽媽?
小朋友讀書未呀?

大宅

我住粉嶺架...bb女出年就入學啦..^^

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Hi, 心姸媽
你BB出年入學讀n1定k1呀?

伯爵府

大宅

讀n1丫..
多數會係5常法讀...都唔知叫唔叫好...
貪佢夠晒近....地方好似好好咁....

別墅

心妍MA))))))))))))))))))

你好呀~~我係你老友~~琳琳MA呀!!
:mrgreen:~~ KARIS ~~

大宅

JonasMama
good morning!!

別墅

JonasMaMa 寫道:

Hi esther1029

JonasMaMa ~~~多多指教~~~ :mrgreen:

別墅

ALEX媽~~

唔好意思~~我唔記得左搵你tim~~
不如你pm個no.比我丫~~或者打電話比我都得架~~
我晏d過比你~~~thanks!! :mrgreen:

死啦~~月尾都唔知同亞囡著咩衫好?!?有咩意見~~

大宅

呵呵~今日唔洗返工..見到咁多係線上既...
毛毛琴日打電話來話佢個仔仔就生日呀~
果陣我勁忙..都唔得閒問佢係邊搞....
又好似唔見佢係北區留言....
快d搵人比佢電話我~快D搵人比佢電話我~CCC~TO津津
:tongue:

大宅

hi esther1029

pls check PM :-P

esther1029 寫道:
ALEX媽~~

唔好意思~~我唔記得左搵你tim~~
不如你pm個no.比我丫~~或者打電話比我都得架~~
我晏d過比你~~~thanks!! :mrgreen:

死啦~~月尾都唔知同亞囡著咩衫好?!?有咩意見~~

別墅

心妍媽~~

乜你咁懶架~~打比我啦~~
仲有呀~~月尾個PARTY你係咪去架???

大宅

心妍媽~~
momo黎同你報到喇@@@呵呵呵~~~
乜你唔打比我架, 我點會o係北區呢個topic喎, 我係沙田人黎架嘛~唔係baby_alex打黎話我知你搵我, 我都唔知呢!
係呀, 我個囝搞生日會, 你黎唔黎? 如果係可以同津津, apple一齊黎, 多d小朋友好玩d!

大宅

esther1029,
終於o係度見到你喇!!!
點呀~你地月尾去咩party呀?? 同你搞生日呀?? 你個ocean park之旅搞成點??

大宅

baby_alex,
記得叫alex ba 11月頭唔好同alex玩得咁顛喇! 要黎生日會啊

別墅

ryan ma ~~

好掛住你呀~~咁耐先黎呢度既?~~
點呀~~今個星期改去小白露呀~~你去唔去~~又係得兩個車位~~哈哈哈~~個度都有BBQ~~幾靚架~~地點係o係大學站至大埔站既中間~~覆我!! :mrgreen:

仲有呀~~月尾個PARTY係~~ALEX媽攪架~~你問佢丫~~!
你個仔鐘意D咩呀?~~諗死我喇~~~!!

別墅

alex ma~~

喂~~乜你咁難搵架?? 尋日打比你又搵唔到~~今朝又搵唔到~~潛左水呀?? 快D打比我啦~~我唔記得左入幾多$$呀~~~

首頁
12345...9

尾頁

跳至