跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

Re: 新會員~多多指教呀!!!!

esther1029 寫道:
ryan ma ~~

好掛住你呀~~咁耐先黎呢度既?~~
點呀~~今個星期改去小白露呀~~你去唔去~~又係得兩個車位~~哈哈哈~~個度都有BBQ~~幾靚架~~地點係o係大學站至大埔站既中間~~覆我!! :mrgreen:

仲有呀~~月尾個PARTY係~~ALEX媽攪架~~你問佢丫~~!
你個仔鐘意D咩呀?~~諗死我喇~~~!!

琳琳媽~~
小白露 --- 預埋我啦! 仲有邊個去??

大宅

心妍媽~~
你o個日朝早口快快講o個個電話no. 我唔知係抄錯左定係你息左電話, 我尋晚打比你搵你唔到, 打你屋企又傾緊。你打比我啦! 電話pm左比你喇!

別墅

gigiso 寫道:
[quote]
ryan ma ~~

好掛住你呀~~咁耐先黎呢度既?~~
點呀~~今個星期改去小白露呀~~你去唔去~~又係得兩個車位~~哈哈哈~~個度都有BBQ~~幾靚架~~地點係o係大學站至大埔站既中間~~覆我!! :mrgreen:

仲有呀~~月尾個PARTY係~~ALEX媽攪架~~你問佢丫~~!
你個仔鐘意D咩呀?~~諗死我喇~~~!!

琳琳媽~~
小白露 --- 預埋我啦! 仲有邊個去??[/quote]無喇~~我~我隻佬~我個B~你~你個B~我一對男女朋友~~咋!!
:mrgreen:~~ KARIS ~~

大宅

ok啦!!

大宅

hi esther1029

total$308呀! ,你有冇check pm呀? :-P
係呢!gigiso有無興趣join埋一齊玩呀??

大宅

Baby_Alex,
玩咩呀? 介紹下吖~打比我!

大宅

喂喂喂~毛毛~仔仔幾多號搞生日呀~係邊到呀~
咩野小白露....今晚同心妍去街街去到好鬼累呀~~~
2隻手都想甩啦~~救命呀!!
死啦...咩鬼叫pm呀....點睇都未知..家陣去研究研究一下先....

大宅

心妍媽~
6號呀!! 詳情我聽日打比你啦, 或者你打比我。
好鬼死鍾意你個囡個名~~
喂~pm=私人信怎呀! o係右上角.... :mrgreen:

大宅

gigiso
pls check PM :-P

gigiso 寫道:
Baby_Alex,
玩咩呀? 介紹下吖~打比我!

別墅

hello))))))

心妍媽 ~~
乜咁得閒呀~~唔洗做呀??

別墅

呀~~D師奶仲唔蒲頭既?? 悶死人咩~~又唔走得~~
好掛住個囡呀~~~亞囡呀亞囡~~咪咪好掛住你呀??你今日
乖唔乖呀??~~有無痾臭臭呀??~~咪咪好快返黎接你架喇~~!!今晚同你返爺爺度燒野食丫~~~ :wink:

(得閒得滯,唔好見怪)

悶死我喇~~悶死我喇~~悶死我喇~~
無錢洗呀~~無錢洗呀~~無錢洗呀~~
加人工呀~~加人工呀~~加人工呀~~
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

呀~~D師奶仲唔蒲頭既?? 悶死人咩~~又唔走得~~
好掛住個囡呀~~~亞囡呀亞囡~~咪咪好掛住你呀??你今日
乖唔乖呀??~~有無痾臭臭呀??~~咪咪好快返黎接你架喇~~!!今晚同你返爺爺度燒野食丫~~~ :wink:

(得閒得滯,唔好見怪)

悶死我喇~~悶死我喇~~悶死我喇~~
無錢洗呀~~無錢洗呀~~無錢洗呀~~
加人工呀~~加人工呀~~加人工呀~~
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

你個傻婆吖! 星期六下晝原來你咁得閒架!
呀囡點呀? 我好擔心佢啊! 希望佢快d冇事啦!

別墅

Ryan ma:

唉~~好心痛呀~~損鬼晒~~肉都赤埋~~ :-( :-( :-(
真係睇少一眼都唔得~~ :-( :-( 唉唉唉~~~希望好返
後無"Lar"就得喇~~ :lol: :lol:

月尾去PARTY都唔洗扮喇~~而家都足夠嚇到人喇~~

別墅

心妍媽))))))))))

呢幾日無黎既??

去左邊樹呀??

大宅

呵呵~ 仲係樹...未屎得呀...
我個女好百厭呀~~~~

大宅

esther1029
囡囡究竟發生咗咩事呀 而家點呀

Ryan ma:

唉~~好心痛呀~~損鬼晒~~肉都赤埋~~ :-( :-( :-(
真係睇少一眼都唔得~~ :-( :-( 唉唉唉~~~希望好返
後無"Lar"就得喇~~ :lol: :lol:

月尾去PARTY都唔洗扮喇~~而家都足夠嚇到人喇~~

別墅

ALEX MA~~

我個囡上星期日,自炒落地囉,唉~~
個頭起左層樓,塊面損左~~ :-( :-(
而家仲好肉酸呀~~星期日都唔知點算好!!

別墅

ALEX MA ~~~

喂~~知唔知個PARTY大約有幾多人架?

迫唔迫架??有無位坐架??有咩玩呀??有無禮物仔比BB架??

幾點鍾去到好呢??

大宅

hi esther1029
吓乜原來你唔知道有咩嘢玩架 ,我地個party已經over有30人喇,如果你得閒就click入去睇吓啦

small potato
click here

別墅

ALEX MA~~~

THANKS!!

首頁
12345...9

尾頁

跳至