跳至

首頁
45678...9

尾頁

別墅

Re: 新會員~多多指教呀!!!!

Alex + Kong Kong :

多謝你地呀~~ 我都無乜點慶祝~~
都係放工同亞囡切旦糕咋~~

心妍媽 :

無錢攪呀~~一來我個囡D咳未清~~點敢請你地者~~不過諗住聖誕攪大食會補返數~~自己友攪好唔好??~~你知啦~~我屋企得"豆潤"咁大~~一係你屋企攪丫~~我地夾錢叫到匯丫~~ 尋日係pizza hut見到D外賣紙好吸引呀~~
又唔係好貴~~
:mrgreen:~~ KARIS ~~

大宅

esther1029
hehe...好提意 我試過2次叫pizza hut到會都係响心妍媽度攪,d嘢食都好好味,不過唔知心妍媽點睇呢

esther1029 寫道:
Alex + Kong Kong :

多謝你地呀~~ 我都無乜點慶祝~~
都係放工同亞囡切旦糕咋~~

心妍媽 :

無錢攪呀~~一來我個囡D咳未清~~點敢請你地者~~不過諗住聖誕攪大食會補返數~~自己友攪好唔好??~~你知啦~~我屋企得"豆潤"咁大~~一係你屋企攪丫~~我地夾錢叫到匯丫~~ 尋日係pizza hut見到D外賣紙好吸引呀~~
又唔係好貴~~

別墅

心妍媽~~

你點睇先? 你屋企夠大啵~~
六七十人唔少得啦~~哈哈~~

大宅

遲d我想係帝庭軒果面book個場搞呀...
到時再約埋你地去啦...順便幫個囡搞埋2歲生日....
到時你地記得帶禮物來呀~~哈哈.....

別墅

咁係咪我唔洗買禮物呀?
我個囡都無生日禮物~~咁咪即係"打和"?!? :mrgreen:
哈哈~~拿拿拿~~你係攪至好呀~~我實到架~~

大宅

可惡丫...你買多份比我個囡啦~
到時一定約你來啦...有禮物收丫嘛..
最好買埋比心妍個阿媽啦...哈哈......

大宅

心妍媽
這個一定啦!! :mrgreen: 唔知你想要禮金定禮物呢??

心妍媽 寫道:
可惡丫...你買多份比我個囡啦~
到時一定約你來啦...有禮物收丫嘛..
最好買埋比心妍個阿媽啦...哈哈......

大宅

Alex媽咪~
哈哈~~見到你ON9喎...
我想2樣都要呀~~~多多都照收~~~

大宅

[size=xx-large]琳琳~~~
[size=xx-large]姨姨補祝你生日快樂!!!

p.s.: 我買左份禮物比你, 下次同ryan來搵你時帶比你呀!!

別墅

毛毛 :

多謝你呀~~ 下次請你飲茶!!
係喎~~返新工開心嗎??

大宅

有無我份架....請飲茶都唔叫埋我....

大宅

毛毛~
仲有我個囡果份呀~~~~

大宅

津津,
我15號至返份新工呀!

大宅

小叮
你個囡就實有份, 但你呀囡開生日會預唔預我先??

別墅

心妍媽 寫道:
有無我份架....請飲茶都唔叫埋我....

請你???
好呀~~

別墅

gigiso 寫道:
津津,
我15號至返份新工呀!

你就好啦~~可以嘆咁耐~~我好耐都無放過長假喇!!
聖誕有咩節目呀??

大宅

忙到要死啦~~
聖誕有咩地方去呀...帶埋心妍&心妍媽去啦~~

大宅

你地1月15號你地得唔得閒呀...?(星期日)

想幫心妍提早開2歲生日會呀..
之後既日子就到我唔得閒丫....我諗你地都明架啦...哈哈..

大宅

津津,
我仲返緊工架bor...我只係連續4日都放半晝同個囝返學, 但下午都要返呀!
長假? 我都好想呀!!
聖誕節搞個party好唔好?

大宅

心妍媽 寫道:
之後既日子就到我唔得閒丫....我諗你地都明架啦...哈哈..

唔明喎?? 點解呀??

首頁
45678...9

尾頁

跳至