家庭理財

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:免費使用機場貴賓室:吾知係吾係呢間,我曾

原帖由 Evan 於 11-10-27 發表
免費使用機場貴賓室:吾知係吾係呢間,我曾經都有一張咁既卡,想用之前打去confirm有無hidden條款,佢話無, ...
原來要一段時間之內簽番吾知幾多錢?否則,會收番$$$$$$$$?佢地咁衰,冇同我講,
咩叫同行既係要pay,除非你一個人.....?
謝謝你點醒我呀

男爵府

引用:其實都佢D優惠都幾好:信用咭:+免費US$100萬

原帖由 oliloo 於 11-10-27 發表
其實都佢D優惠都幾好:
信用咭:
免費US$100萬意外旅遊保險
好似幾好?但唔知一年是否要簽敢幾多限額唔使收錢?冇簽到又要收幾多呢?

男爵府

引用:Quote:凱旋門+發表於+11-10-26+22:21+你知

原帖由 大力大力 於 11-10-27 發表
記住這商業社會,咩都在商言商,羊毛出在羊身上,佢地唔會白蝕比妳!! ...
多謝大力提醍,我會記住

男爵府

凱旋門 發表於 11-10-27 15:28
原來要一段時間之內簽番吾知幾多錢?否則,會收番$$$$$$$$?佢地咁衰,冇同我講,
咩叫同行既係 ...

你同屋企人入去,只係你'free',佢地入都要pay.

不過間間既terms吾同,條款都會改,我都cut左好耐,吾知而家點,不過,提醒下,佢地最緊要係你簽卡,.....,並吾係真心提供一個服務。

男爵府

Evan 發表於 11-10-27 01:17
免費使用機場貴賓室:吾知係吾係呢間,我曾經都有一張咁既卡,想用之前打去confirm有無hidden條款,佢話無, ...

渣打優先理財信用咭用機場貴賓室係唔駛 "一段時間內簽XXXXX錢的", 免費使用者則只限咭主. N年前中銀信用咭就有1年簽XXXXX錢可使用3次貴賓室, 不過好似近年都取消咗囉.

只要有優先理財戶口, 其信用咭永久免年費.

首頁

尾頁

跳至