自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

最近呢期o既已經抽晒簽啦,等下一期啦,都係幾個月,上次抽家族位好好彩中左,今次幫第二位先人抽普通位得後備,私人合法的太貴,唔合法的搏唔過,都係放長生店先等正苦啦。
典解茅lala又要禾千名

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

紀念花園幾好呀,而家仲有紀念網頁,想懷念故人可以在網上打段說話咁,都唔錯啊

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:而家仲敢去搵+私營?+有牌既就貴,+無牌既就

原帖由 szeszes 於 11-10-26 發表
而家仲敢去搵 私營? 有牌既就貴, 無牌既就唔比擺

不如暫放返係長生店, 等政府位啦!! ...

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

我唔同意撒落大海大海or其他公眾地方,
咁同除地掉垃圾冇乜分別,
唔係人人都想游游吓水唔覺意飲埋d骨灰㗎嘛,
撒落指定地點就ok嘅。

珍珠宮

聽講細間佛堂好平,你試下搵下

男爵府

人死左, 靈魂已經離開左肉身, 肉身係一付臭皮囊,化左灰撒落大海唔算漂泊。大家成日話見鬼,個d鬼其實就係人既靈魂。

大宅

畀面勳章

回覆:細佬過身了, 政府的骨灰場又無位, 私營好貴,我都吾知點做好

我同c6講如果我死咗放我d骨灰去紀念公園。

水晶宮

引用:我諗住用d灰整粒石俾個女留念,+唔知佢敢唔

原帖由 Step_C 於 11-10-26 發表
我諗住用d灰整粒石俾個女留念, 唔知佢敢唔敢戴
請問知唔知邊度有得整?約幾錢?

首頁

尾頁

跳至