自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我個女係濕疹皮膚,+超亁之餘仲好似沙紙咁,

原帖由 bkmummy 於 11-11-05 發表
我個女係濕疹皮膚, 超亁之餘仲好似沙紙咁,"孩"到凹凹凸凸,試過好多cream 都改善唔倒。

點之今日呀女話比 ...
呢支真係又抵,又好用

男爵府

回覆:濕疹好痕,以前係英國買,依家香港有

尋晚係屈記見到得番兩支$69.9一支,買咗兩支,送M記$20 Coupon (個人護理產品滿$128送的)

珍珠宮

畀面勳章

thanks

大宅

引用:尋晚係屈記見到得番兩支$69.9一支,買咗兩

原帖由 manman1126 於 11-11-06 發表
尋晚係屈記見到得番兩支$69.9一支,買咗兩支,送M記$20 Coupon (個人護理產品滿$128送的)

...

男爵府

去屈記買咗, 用咗幾日, ok好用, 好似冇咁痕!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

濕疹好痕,以前係英國買,依家香港有

葯房賣$60·係屈記買$69,跟手攞張$5現金卷,$64

伯爵府

ahbebe88 發表於 11-11-6 17:35

Me too. 冇咁痕! Worth to try!

I also bought in Watsons but no coupon. ;<

大宅

引用:去屈記買咗,+用咗幾日,+ok好用,+好似冇咁痕

原帖由 ahbebe88 於 11-11-06 發表
我塊濕疹由紅色變啡,冇痕啦,買黎旁身,抵呀

大宅

可用於面部嗎?

大宅

引用:可用於面部嗎? +

原帖由 candychan28 於 11-11-06 發表
可用於面部嗎?
個盒冇講,不過我個同事老公眼眉有細細塊濕疹,都OK,不過,你大塊濕疹就唔好啦,睇醫生好啲

男爵府

回覆 Abbie_mimi 的帖子

我都冇coupon喎, 但可能我只買一支!
只係想試用吓, 第一次唔敢買咁多!
屋企為咗隻爛手已經成屋都係cream!

珍珠宮

畀面勳章

等我買番枝試下先!

男爵府

回覆 ahbebe88 的帖子

個人護理產品滿$128 先送M記 $20 Coupon! 買左一支俾自己, 一支俾99試下搽主婦手! So good~

男爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

剛係天后屈人寺想買一枝,個服務員話呢個係個人護理產品,咁我揀多二件衞生用品。點知過機比錢時收銀話呢枝係䕶膚品冇得送coupon

男爵府

回覆:dietcoke 的帖子

我俾錢時多口問一問、個收銀話Check Check 機先、Check 完就話有 M記 Coupon! 間間處理手法唔同?!

大宅

咁睇今個星期有冇,屈記每個星期128就送嘢

超級版主

test

禁止訪問

引用:我俾錢時多口問一問、個收銀話Check+Check+

禁止訪問

引用:回覆+ahbebe88+的帖子 個人護理產品滿$128

男爵府

回覆:花蝴蝶 的帖子

11/4星期六喺奧海城三期間屈記買嫁!

首頁

尾頁

跳至