興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

如题 !!

ChunChun_Daddy  超級好用   發表於 11-11-1 00:17
lovely Jo Jo

大宅

比chrome慢.......但一定好過IE囉

複式洋房

大食,chrome好啲。ie我都少用

大宅

認識瑞士牛牛第一回

一定好用過IE啦..

大宅

咁,請問download 邊個版本最好

thank you very much ~~
lovely Jo Jo

大宅

very good!!

背熟佢,被罵者一定比你罵到目定口呆!
講 你 又 唔 聽 , 聽 你 又 唔 明, 明 你 又 唔 做 , 做 你 又 做 錯 , 錯 你 又 唔 認 , 認 你 又 唔 改 ,改 你 又 唔 服 , 唔 服 又 唔 講 ...

大宅

回覆 sandyyu007 的帖子

BK建議國民使用Firefox或Chrome瀏覽軟件
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3950304&extra=page%3D1

DOWNLOAD here!

背熟佢,被罵者一定比你罵到目定口呆!
講 你 又 唔 聽 , 聽 你 又 唔 明, 明 你 又 唔 做 , 做 你 又 做 錯 , 錯 你 又 唔 認 , 認 你 又 唔 改 ,改 你 又 唔 服 , 唔 服 又 唔 講 ...

大宅

像大S個護膚廣告話齋,不要去聽,要狠狠地試!

禁止訪問

別墅

agreed, you should try it yourself.
i use chrome as it use less memory and faster.

複式洋房

除o左一部份website 可能load 唔到or load 唔晒,
firefox 會比較好, 又多plugin!
係有少少大食, 但係如果你部機唔係太慢, 都okay!!
Aatos baba

別墅

chrome is best

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

Best: Chrome > Firefox > IE

首頁

尾頁

跳至