使用意見

跳至

首頁

尾頁

大宅

cthui99 和 A346發生咩事???點解比人block咗既

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

據聞挑釁iphone用戶
A346遲啲會放監
cthui99就永不超生

lsyc  使吾使要永不超生咁嚴重呀? 唉...  發表於 11-11-2 09:57

男爵府

畀面勳章

VIRUS 發表於 11-11-1 15:34
cthui99 和 A346發生咩事???點解比人block咗既
我之前問過呢個問題, 你去返 "使用意見" 睇返啦~~
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4335036&extra=page%3D1

大宅

嘩, 呢兩個人兄响手機樂園好有供獻架喎, 成日提供寶貴意見.

BK實在太過份喇, 咁响呢度講野咪無晒自由囉.

男爵府

引用:嘩, 呢兩個人兄响手機樂園好有供獻架喎, 成

原帖由 bbkk707 於 11-11-02 發表
嘩, 呢兩個人兄响手機樂園好有供獻架喎, 成日提供寶貴意見.

Agree, 佢哋兩位真係幫咗我哋好多架,無功都有勞啦。

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

引用:嘩,+呢兩個人兄响手機樂園好有供獻架喎,+成

原帖由 bbkk707 於 11-11-02 發表

對安桌用戶就係,不過 BK 並唔係只有安桌用戶呢

子爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我想睇返之前的內容都睇唔到啦!!!!

JJBBCC  yes  發表於 11-11-3 00:14

別墅

block左個話題就夠啦 做咩要block個ac呀!
佢地右無指明咩人 都要比人block
BK真係越來越無言論自由
無左佢2位 有好多關於[Android]問題想問都問唔到!我頂!
我本來都有好多朋友上來睇Android ga料
睇來都係拉大隊 拖人走去第2個壇找料算~
老實講 唔係見到依2位人兄 我一大班老死都唔會一直來依個壇
就係佢地有問必答態度 我地先多左上來贂post!
就算佢地講ios不事 右有咩問題 block左條題就足夠啦!

Fion_Chan  冷靜!冷靜!建議你編輯下用字好一些mouth:  發表於 11-11-2 10:13

別墅

IFC 發表於 11-11-2 09:24
我想睇返之前的內容都睇唔到啦!!!!

我都係呀 想睇 睇唔返 火都來
我地安桌用戶唔係人呀? 其他手機用戶大晒ga!

侯爵府

溫馨提示:

想睇番cthui99 和 A346 的鴻文,可

1. 利用你們的 BK app
2. 用desktop 或手機 到 m.baby-kingdom.com

到手機樂園繼續瀏覽

作為智能手機的用家,你們懂的

A346快解禁了,到時他的舊post可以照常看到!

大宅

ERICBB 發表於 11-11-2 08:47

絶對同意, 真的很感謝他們2位, 不時解答我們的大小問題, 那無私的貢獻, 那麼多個教學的分享, 實不能用數句說話道盡

現在給戶口給封閉, 實在是無語... ... 請BK大人開恩吧!

大宅

我以為cthui99 和 A346 係被禁2星期,仲期待住佢地2位人兄就可解禁添,原來cthui99係永不超生咁大劑。bk可否從輕發落呀!

男爵府

版主~ 典解要禁做.... 唔arm聽就block人, 你以為係大6呀 ..........

禁止訪問

畀面勳章

大宅

首先呢兩位人兄喺呢度幫咗唔少人, 非常有貢獻, 如果版主認為佢地有問題應該私下作出警告, 然後可以刪除認為有問題嘅 posts, 而唔係話一刀就殺.

我曾經在自由廣場 post 過一篇對五區公投嘅意見, 已經講明本人並無政黨背景, 只係講下個人意見, 點知俾幾個人 (我認為係擁建制派嘅人, 分分鐘係 "禮義廉黨") 圍攻, 鬧到狗血淋頭, 落筆不知幾離譜都有, 但都唔見話要刪佢地 d 文, 更唔好講話郁果幾條友, 咪得自己一個同果幾條友揪.

呢個版主不知所謂, 處事不公, 殺埋我呀, 超!

siusiu_83vita  AGREE  發表於 11-11-3 00:45

王國長老

王國長老

我諗你地要明白是非, 唔係幫左好多人, 就有特權去搞事同鬧人.

版主對此係不能容忍, 討論既基本態度係要尊重人, 如果連咁都做唔到, 咁就好抱歉.

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

slchan121 發表於 11-11-2 14:10
版主~ 典解要禁做.... 唔arm聽就block人, 你以為係大6呀 ..........
唔係唔岩聽就block人, 係鬧完其他會員仲要一副"你吹得我脹呀"既態度去挑戰版主, 先會被封戶.

你既說話並非事實.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

siusiu_83vita 發表於 11-11-2 09:47
我都係呀 想睇 睇唔返 火都來
我地安桌用戶唔係人呀? 其他手機用戶大晒ga! ...
android 用家也好, iphone用家也好, 大家都係平等, 我唔明點解硬係要咁針對性, 大家都係成年人, 點解仲要咁幼稚, 下下分派去針對對方?

而家只係呢兩位仁兄惡意針對iphone用家, 咁iphone用家又可以話android用家大晒?

點解要搞咁多野?? 仲係小朋友咩?

王國長老

王國長老

ERICBB 發表於 11-11-2 08:47
A346明日可以解封, 但cthui99對版主惡言相向, 除非佢保證以後理性發表, 唔好再對其他會員無禮, 否則版主唔會將佢解封.

幫人應當從心, 對人好係好事, 但就唔好只幫android用家, 無故對iphone用家挑釁, 唔鍾意iphone咪唔鍾意囉, 大家各有立場, 大前提一講再講: 要尊重人.

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

edea 發表於 11-11-3 10:09
A346明日可以解封, 但cthui99對版主惡言相向, 除非佢保證以後理性發表, 唔好再對其他會員無禮, 否則版主唔 ...

在這個forum, to be fair, 我地有權選擇發言, 版主都有責任/權利去根据佢地的手則維持呢個forum的秩序. 當然我都好渴望2位 c fu可在revisit啦, 因真好幫得手.

但我想問, blocked左的user, 點保證以後理性發表? 佢都log in唔到.

首頁

尾頁

跳至