夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 佢又郁手郁腳...

Dear all,
le幾日都冇咩心機上網, 我諗咗好多嘢...
喺喥要多謝大家先! 妳哋真係比咗好多支持我, 有好多人都
pm個電話比我, 又擔心埋我啲女(狗狗), 好感動呀~ :-(
大前日, 佢放工就帶咗我哋去冒險玩(咁多年都係我自己帶個
女去)又去食日本嘢(結婚後佢冇同過我去食)! 佢當冇事, 以
為我又會好似以前咁當冇嘢! 不過我成晚都冇理佢~ 返到屋
企, 佢話想同我傾吓~ 我話"冇嘢要傾喎! 我哋都已經傾好晒
啦! 係又話問好晒律師, 又話同係阿媽交代好晒啦! 我又冇嘢
要煩到你!", 佢無言... 見佢c晒9又籐晒雞我好心涼! "我唔想
妳走... 我知錯! le幾年我知我冇盡過做daddy嘅責任, 我知我
自己冇付出過, 所以個女唔理我, 我都冇收穫! 妳比幾個月時
間我, 我真係會改..." 我話"唔需要, 一切太遲, 亦冇必要! 我
就係一直咁等你改, 但係你冇, 一啲都冇, 我唔會再等!" 佢
話"點解要咁絕?" 我話"就係我心軟, 所以大家拖咗6年囉!"
佢話"妳比多次機會我作補償啦! 我想對le個家做番啲嘢..."
我話"係咩? 係話係冇屋企o家! 咁你第時有錢嘅咪比個女當
生活費囉~ 我唔會唔比你見個女o家!" 佢又話"妳唔好咁絕
啦! 我諗過, 我應承妳戒煙..." 我話"唔關我事啦! 我從來都冇
要求你做任何嘢, 宜家亦唔需要囉!" 之後佢攬住我係咁氹, 我
又走唔到, 只可以係咁嗌佢放手, 但係個女係咁打佢佢都唔肯
放手, 咁我話"得! 妳比我諗2日啦! 放手!" 跟住我冇理佢, 同
個女入房瞓!
大致上係咁! 我諗過, 我都係比多2個月佢睇吓點先, 不過我
對佢期望都唔大o家啦! 番工之後, 要蓄吓$先, 要為自己&囡
囡將來打算...

onon1022,
我真係貧血o家! 補咩吖... 又話叫佢阿婆入嚟照顧我, 點知佢
又話病, 又冇整啲咩嘢比我補, 都係我媽咪特登煮埋拎嚟比我
食咋! 年幾前我又落咗個bb, 所以身體好差囉...
2個寶貝~雅詠&灝泯

別墅

angelmak,

我覺得你好勇敢同好堅強呀, 無論你做咩決定我都會好支持你, 比多2個月時間佢睇

別墅

angelmak

我唔知講乜,但我100%支持你。
你等多2個月都ok,但如果佢再打你 or 想打你就是決定la。
我唔係好好但都無你今嚴重。如果係我就一定無你今堅強。
加油

大宅

好多謝大家支持呀...

2個寶貝~雅詠&灝泯

公爵府

angelmak

如果佢再有下一次...你就真係唔好再比機會佢喇,而且重要即刻去呀

大宅

我知o家啦! 妳哋知我再心軟嘅話記住鬧醒我呀~
2個寶貝~雅詠&灝泯

公爵府

傻啦...點會鬧你呀,如果我到你o個個位都好難話走就走啦
頭先睇左你女女d相,佢真係好鍾意笑喎 :wink:

子爵府

no 啦!!!點會話你喎!!你點做我地都會支持架!!努力!!!加油!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

子爵府

好媽媽勳章

你比多兩個月時間佢...如果佢無改過...你要堅強自己照顧自己同個女...唔好咁林善比佢蝦你呀...自己有個錢就買d白鳯丸食下...如果自己身體唔好...點照顧個女呀...有咩事記住出聲呀...

[url=http://lilypie.com][img]

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

angelmak,

我想提提你,如果淨得你地3個人,嘈起來,你要醒目D,可能我睇得報紙多,而且你老公又有暴力傾向,要小心D,一時衝動咩都做得出,要自己同個女安全為上呀!保重.
該用戶已被刪除

大宅

Dear all,
我會好好照顧自己&啲女(仲有2dogs)o家啦!
有時我個女見佢daddy推撞我, 佢會即刻鬧佢&打佢, 又會問
我點解daddy會打我, 我喺個女面前係唔會喊, 仲會幫佢
daddy講好說話... 我驚個女會有陰影, 所以喺佢面前我都
會"笑"o家! 大人嘅事, 盡量唔好影響個女!
我都有keep住飲紅棗水o家! 其實宜家身體已經好咗啲, 唔會
暈得咁勁! 我會好好保重o家啦! Thanks all~
我11月就返工啦! 對住我老公嘅時間唔會好多o家咋! 應該都
冇咩磨擦啩... 而且佢啲分都扣得7788啦!
最後好多謝大家支持我嘅決定呀! 我會堅強咁面對將來~
2個寶貝~雅詠&灝泯

別墅

angelmak

我想問你11月返咩工呀??
邊個同你照顧個女???

我比較多事

子爵府

好媽媽勳章

我都想知道...邊個湊個女...

大宅

我會執開間書房比我媽咪入嚟住, 等我媽咪方便幫我湊女囉!
我份工係文職, 不過係鋪頭嚟o家! 所以放平日, 話晒都咁耐冇做嘢, 希望我做得嚟啦!
2個寶貝~雅詠&灝泯

複式洋房

Dear angel,

我睇完你咁多編報導, 我真係覺得你叻女, 好堅強, 比著係我就唔知點算.
請原諒我口臭: 你真係要24小時留心下, 通常佢地dc6諗諗下唔fun氣, 就喺你最唔為意嘅時候將全家人殺哂架, 你快d收埋d危險用品如刀呀較剪呀咁啦...
我份人太有幻想力, 但真係擔心你架
願主看顧你和你一家
KK

子爵府

好媽媽勳章

kk991229...你唔好嚇angelmak啦...一陣我驚佢擔心過頭...真係無事變有事就麻煩啦...

複式洋房

onon1022, angel,

對唔住!對唔住!
自打
KK

首頁

尾頁

跳至