懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 WunieCon 的帖子

我好鍾意樓上jm有bb腳印果套~~~
仲有時間慢慢諗下~~~ 橫掂放產假等生果段時間咁鬼悶~~~

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:kiuchi314 的帖子

我都係呀,但係喺台灣做喎

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

kiuchi314 發表於 11-11-3 17:32
嘩~ 原來咁多jm都有整~~
啱啱上網搵料, 土瓜灣我估係呢間
http://dragonbaby95.com/

係呢間呀~ 我造咗紫壇木一對連對聯~ 加埋$2000內~

禁止訪問

回覆:中國傳統文化"胎毛筆", 有無jm會去整?

大宅

sytckm 發表於 11-11-6 04:11
係呢間呀~ 我造咗紫壇木一對連對聯~ 加埋$2000內~
i also made the pen there. actually the price is depend on the material u chosen. i made 1pen $3,888+200上門. although it is expensive but sound a good gift for baby

首頁

尾頁

跳至