美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

轉天氣了,請問有什麼晚霜推介

轉天氣了,覺得皮膚乾左,想轉隻保濕d、滋潤d既晚霜,請問各位有什麼推介???

大宅

Re: 轉天氣了,請問有什麼晚霜推介

果日去左prada個counter, 佢地而家做緊一套set$690, 係一支保濕的面霜加5個保濕面膜,原價要1xxx, 都幾抵.

個面霜好滋潤, 你可以去問下~
明日之<猩> - 卓彥

水晶宮

我用緊 juju 透明質酸保濕美容液 ($125) 作保濕精華
再加 DHC Q10 milk ($185) 同埋 missha - moisty water supply cream ($112)
同埋勤做 保濕 mask, 皮膚 ok 喎, 冇乾冇甩皮

男爵府

我自己正左shea butter同維他命e的night cream
好潤

複式洋房

thank you 各位!
另一topic介紹用estee lauder 既 hydra complete moisture cream,大家有無用過? 有什麼comment?

男爵府

evelinesze 寫道:
thank you 各位!
另一topic介紹用estee lauder 既 hydra complete moisture cream,大家有無用過? 有什麼comment?

estee lauder既 hydra complete moisture cream幾好,幾保濕,唔錯,配合埋佢嘅ANR用,一流!

複式洋房

thank you pingbaby.

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

thunder_bunny
請問你只juju 透明質酸保濕美容液 ($125)係邊樹買呀??

水晶宮

我係又一城屈人寺買架
不過 我見 sasa 都有架
我依家仲用埋佢支 透明質酸化妝水, 好似好過我用過的
eg : dhc, shu, missha
因佢唔會太水, 會有少少 "lim" "lim" 地,
好岩我d 皮膚用 (幾乾)

洋房

我試過 estee lauder 蜜糖成份個枝(啡色瓶), 好潤, 好水份.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我用開 Ipsa - Time reset lotion, 如果天氣再乾燥 d 的話, 會用 Time reset cream, 潤 d 嫁.

複式洋房

HABA 的鯊希油

子爵府

最近我轉左用clinique都幾好,好潤

男爵府

yeah!! HABA Q10 SQ!

怕羞草 寫道:
HABA 的鯊希油
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至