在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 cutiesasa 的帖子

其實我無野WOR..我都明...
唔合拍..不如唔好講...一向都明..無永遠的朋友...無永遠的敵人

水晶宮

其實真係好睇遇到d咩人 law...加上各人性格吾同...好難話份份工kei 人與事都甘如意..隨緣la..岩傾米傾...覺得e個人吾值得傾/岩傾kei米少講為妙..出lai 做野吾一定8個鐘都可以同d同事好開心甘工作...吾係law..最緊要攪掂手上工作..準時收工又準時出糧米最好不過law..係米..吾好再多諗e方面kei野la..你只會學得愈來愈獨立

大宅

回覆 tszyau2000 的帖子

:) 都係啦...一笑罝之...

複式洋房

wcpcelia 發表於 11-11-5 08:23
都有朋友可以做到的...
但試過不愉快的經驗,依家對人相對真係保守咗了

複式洋房

我非常認同,身同感受,大家都係賺碗飯,為何要打爛人地個碗

wcpcelia    發表於 11-11-6 17:30

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

我之前幾份工, 都有超過一半可以做到朋友, 但多數係男同事, 可能我性格比較男仔. 宜家份工, 全部女同事, 真係話不投機半句多............
每日望住佢哋就充滿力量啦!

大宅

回覆:同事之間..係咪真係有妒忌..

原本以為係傾得兩句 知道我有機會加少少人工 即時講好多妒忌說話 但其實佢本身高我6-7k

首頁

尾頁

跳至