心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

覺得越來越唔對路

忟呀!(定係我小氣?) 我要鬧鬧鬧鬧鬧 我要發洩啊(借個位口黎 唔該) 都發生口左一段日子啦 可能近排見面多左 有點煩 又有d覺得將來仲會越來越煩 總之借個位口黎啦 唔該 我同佢拍拖呀 好多人都話佢叻佢有本事 越多人咁講我就越唔自在 尢其是佢家姐 一句講晒 佢家姐覺得我同佢一齊係我執到
(當然 我覺得執到果個係你細佬多d啦)
記得起初佢家姐知道口左我做咩工作之後話(由某某轉述):
原來女仔真係唔洗叻架 有樣得口架啦 
(無論如何都多謝你稱讚我 你識我日子尚淺 其實我智慧更勝我美貌)
原來女仔真係唔洗讀咁書多口架 知道我唔洗咁辛苦啦 而家人仲單身
(實在你讀書屎到痺 你細佬講我知口既 但你居然咁..講..真係?? 我覺得你直情"娃苦"我啦)

別墅

Re: 覺得越來越唔對路

真係越來越有壓迫感 重有被踩感覺 其實好想講關你咩事又唔得 就算日後我嫁都唔係嫁比你 你緊張咩先 好鬼嬲 好鬼嬲嬲 一陣好快又見面啦 真係好想鬧佢

別墅

你至緊要手下留情我怕你妙語如珠 又無得吋你 我吋你又扁咀 點解我要面對你 :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

男爵府

大廚勳章

我老公雖然搵$多過我,但我年輕貌美 ,學歷又高過佢,我老公都覺得自己好好彩,但99(見過1次)就覺得我好似呃佢個仔咁,叫我老公搵過大年紀D既女仔,話我細未定性,吓?一個人對感情認唔認真,同年紀,外表無關個喎

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

最緊要第時結婚吾好一齊住,如果吾係實死梗。

子爵府

算啦!!!D'小人同你講野^O^(笑笑口)哦左咪得啦!!嬲左唔靚架!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

伯爵府

agree
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!
該用戶已被刪除

伯爵府

駛咩理佢ar~
佢可能唔抵得你咁叻者~
有d女人係小器d la~
唔好理佢la~又唔係要同佢做人世!
笑返la~ :lol:

子爵府

好媽媽勳章

唔駛理佢啦...我覺得佢自己未必搵到一個咁好既男人...自己個樣可能未必得...所以先咁講...佢咁講...即係妒忌你咋...你應該開心...佢話你...你咪話係囉係囉...彼此彼此...講得多都唔會再講掛...

[url=http://lilypie.com][img]

伯爵府

我姑仔咪一樣,我結婚10+yrs佢就呷了我10+yrs的醋.佢結過婚又離左婚.佢自己搵唔到一個好既男人都唔關我事喎!我覺得E一兩年佢有D失控,連我地一家去旅行佢都呷醋.我老公都叫我咪鬼理佢!

禁止訪問

別墅

可能都係我小氣 但我都係要鬧鬧鬧  鬧 鬧鬧鬧鬧 
:evil: :evil: :evil: :evil:
喂!! 我知 你心裹面點唸我知口既 好嬲我自己 真係嬲你又唔知話你我又唔敢 個係你細佬 唔係李澤階 邊個話我從此唔洗do就有靠山 雖則我係沒咩條件 但我自己搵自己洗口既 我同你唔同 我更加唔敢唔比家用我屋企口架 你知唔知你全家人都好顧你感受 就連你細佬請我帶我第度玩 都唔可以比你知 要偷偷麼麼吓 我係佢女朋友黎口既 點解要我咁c鬼鼠先 都係怕你唔高興 我去你屋企食飯 你媽對我熱情d都唔敢 你知唔知 又係怕你唔高興 實際你唔高興做咩先 你想我同佢散係味 我夠唔係幾高興 又唔見有咁多人緊張  :-(

別墅

口疑∼情況又唔係咁差 :wink:  起碼而度你地都會叫我笑番

笑番先

伯爵府

係呀,姑仔係老公個妹呀!我老公個妹咪又係咁好冇禮貌,我都費事話佢.佢又唔係O靚妹,都30+/40歲啦!

侯爵府

jfl,

你姑仔嚴重有問題!!
JFL 寫道:
我姑仔咪一樣,我結婚10+yrs佢就呷了我10+yrs的醋.佢結過婚又離左婚.佢自己搵唔到一個好既男人都唔關我事喎!我覺得E一兩年佢有D失控,連我地一家去旅行佢都呷醋.我老公都叫我咪鬼理佢!

禁止訪問

大宅

funpucca 寫道:
我老公雖然搵$多過我,但我年輕貌美 ,學歷又高過佢,我老公都覺得自己好好彩,但99(見過1次)就覺得我好似呃佢個仔咁,叫我老公搵過大年紀D既女仔,話我細未定性,吓?一個人對感情認唔認真,同年紀,外表無關個喎

我都係 " 我老公雖然搵$多過我,但我年輕貌美 ,學歷又高過佢,我老公都覺得自己好好彩"
Home Page忘記背後, 努力向前

別墅

喂!人家姐唔底得都係咁話 或者你humbleD請教吓我點溝你細佬我都可能會話你知 大家唔想見你一支弓

伯爵府

大眼肥妹 寫道:
我覺得佢唔係嚴重有問題,而係嚴重有病.[quote]
minimon 寫道:
jfl,

你姑仔嚴重有問題!! [quote]
JFL 寫道:
[/quote][/quote
佢直情係有病la!前排佢連我d仔女鍚我佢都呷醋!以前我d仔女同佢都幾close,不過自從睇到佢失控後.都怕鬼左佢!

首頁

尾頁

跳至