自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有....無必要報咁多啦, 又5打算讀名校.....
況且報名時已知有位同實收....
報咁多做乜

禁止訪問

回覆:有無人好似我咁, 剩係幫個仔報一間幼稚園?

侯爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

自己鐘意又有乜所謂呢

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

當年阿女報左 3 間, 而家阿仔只報 1 間, 佢話家姐讀過會盡量安排. 應該冇問題 wor, 不過要12月先知, 都驚驚地

禁止訪問

好媽媽勳章 陪月勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我同阿女都是報一間n, 之後直升上去, 唔洗煩

水晶宮

我報一間

子爵府

熱血金章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

me too, 報屋企樓下一間 only

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

當年我報2間乍~

伯爵府

我兩個都係報一間,拎表個日已叫做留左位,所以無報第2間

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

我....果時無諗太多
果間口碑好近婆婆,講到尾係我果時返工無乜時間,太懶
好彩無累到個女咋,佢今年k3
黎緊小一我都無報interview

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:如題.btw,+我地報N1.

原帖由 gk678 於 11-11-08 發表
如題.

btw, 我地報N1.
N1 唔係幼兒園?

gk678  我唔識分   發表於 11-11-9 13:14
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

公爵府

畀面勳章

男爵府

熱血勳章

我都係報一間

水晶宮

BK猜猜猜慶中秋

回覆 gk678 的帖子

我報左兩間, 一間就近自己屋企, 一間就近我返工地方.
近自己屋企嗰間一見就收, 而另外嗰間就等下個月IN

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

manman 發表於 11-11-8 17:46
我都係幫個仔報左一間, 見完話收就費事煩~
到個女, 第一間最心水, 見完都話收, 咁第二間又同一日見, 見左又 ... 咁2選1 都係去返FIRST PRIORITY

same as you

伯爵府

畀面勳章

你放心, 我陪你, 我幫阿仔都係報一間N, 最後都收咗, 返緊學啦
仲留埋位K呀

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

當年, 我都係報一間...

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

我囉,個仔讀開果個N1,佢厭人地無咩位玩,咁今年5月先同佢報呢間K1,咁今年9月咪轉校囉。我又唸過唔收啵!可能糸屋村既學校。又糸條村最角既位,好似無咩人知果到有間學校咁。
不知所謂的乙陸!!!

侯爵府

好媽媽勳章

有無人好似我咁, 剩係幫個仔報一間幼稚園?

我當年都係剩係報一間,一切隨緣!

首頁

尾頁

跳至