嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

請問食緊西藥可唔可以食猴棗散?

請問食緊西藥可唔可以食猴棗散?
抑或要停左藥至食得?
我個小朋友d咳同痰未清,食猴棗散可以幫到嗎?
請問你地食開邊個牌子猴棗散?

該用戶已被刪除

Re: 請問食緊西藥可唔可以食猴棗散?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

食完西藥隔一日至食猴棗散啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

猴棗散一定要去余仁生買,普通藥房d唔係幾得,因為我朋友之前個囡都係咁,佢以為去普通藥房買就得,點知完全唔work!
你去買時余仁生d叔叔會教你點樣中西一齊食,你可以問下!

別墅

The guy at 余仁生 told me that you can give 猴棗散 4 hours after giving the western medicine.

大宅

醒目開學勳章

明白啦,唔該哂大家

子爵府

ononbaby>
試下燉川貝雪梨/橙都可以喎.
我個囡d2日都食緊川貝雪梨.
亦食過川貝橙添~
都係其他mami教的

大宅

醒目開學勳章

hi fwy1222,
川貝雪梨係咪可以紓緩咳咳或化痰?
點整架?唔該可唔可以教下我?

首頁

尾頁

跳至