在職全職

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

有人聽過嗎?

上網望有冇兼職......見呢個網,想請教有冇媽咪聽過或知有呢d http://www.hkhomejob.com/
我女2001年1月8日QE出世  

大宅

Re: 有人聽過嗎?

入面講得好似好好, 不過真係唔知真定假喇. 有冇人知, 我都好想知.

大宅

真係好好喎! 如果真係無問題,我一定(扑)到去做!

伯爵府

我都有興趣, 但坊間又好似無咩聽過, 無乜人提過, 而且個網頁簡陋, 亦無有關工作或聘請公司既資料, 個網連聯絡方法例如e-mail都無, 我覺得唔係好信得過

民房

I know working at home is quite popular in foreign countries. However, in Hong Kong, I am not quite sure. Are you sure it is okay and safe?

伯爵府

真係好似70年代攞番屋企做啲工作,最衰而家冇呢啲。可能因香港冇乜在家工作模式,所以冇乜人冒險。佢呢度又別之前乜傳銷、乜生意...所以放上黎研究下。多謝回應!俾意見。如有人真係做過或身邊親人做過,請報料分享好嗎 :mrgreen:

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

講到好好咁喎, 不過一睇到要俾錢入會, 我就好懷疑了; 跟住問老公啦, 佢仲話:原來香港真係有蠢人喎 :evil: :evil:
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

伯爵府

Giant 寫道:
講到好好咁喎, 不過一睇到要俾錢入會, 我就好懷疑了

me too

別墅

'穿上50對珠子耳環,可得$2800',豈不是平均每對工資$56
'裝配工作'我不太相信,大部份已北移,官塘的製衣廠,除了高級時裝辦房,很多是得門面,實際廠房在國內,每天請些時薪廿元師奶做臨記,待海關查完便收工‥

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

DEAR All:
smartkaka 寫道:
'穿上50對珠子耳環,可得$2800',豈不是平均每對工資$56
'裝配工作'我不太相信,大部份已北移,官塘的製衣廠,除了高級時裝辦房,很多是得門面,實際廠房在國內,每天請些時薪廿元師奶做臨記,待海關查完便收工‥
>>>同意,我有朋友都係查完便收工,廿元一粒鐘..

betty
NNN

別墅

bettylam 寫道:
DEAR All:[quote]
smartkaka 寫道:
>>>同意,我有朋友都係查完便收工,廿元一粒鐘..

betty [/quote]
betty
可惜要過海,要不是我也去消磨時間,她們收工拉大隊去酒樓開餐吹水,沙士前有廿多元一粒鐘

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

唔明呀, 點解要請老臨?關海關乜事?廠房北移犯法的嗎?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

首頁

尾頁

跳至