自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

想訂造傢俬...

有冇mami有好介紹, 想全屋訂造, 又想經濟實惠!
thanks!

翡翠宮

Re: 想訂造傢俬...

本來有不過執左啦, 唔知係咪平得濟無錢賺呢 我有個親戚佢全屋傢俬上大陸東門造連埋送貨都係一皮野鬆d落樓, d手工同料都ok, 你上去睇下囉反正佢話間野好大的我估你實搵到

複式洋房

我今年先搬屋, 全屋傢俬差不多都是新的, 用了兩萬多, 貴唔貴呀? 間舖係九龍
:-) :-) :-) :-D :-D :-D

大宅

全屋傢俬兩萬幾...好似都幾底....有幾多個櫃幾多張床??

複式洋房

一張四呎床, 一張3呎碌架床連書枱, 一張3呎高架床連書枱, 一個5呎半衣櫃, 一個3呎衣櫃, 廰一個8呎多電視組合柜, 飯廰一個儲物柜

複式洋房

順帶我想問下點解我上載唔到相??? 上載完之後出了下便信息!!!!!!!!!!!
::Errors occured::
相片 (39).jpg
==>mimeException

大宅

Thanks Ywman,
it's quite reasonable, could you please let me know the co. name and contact no., thanks!

複式洋房

VVBB,

PLEASE CHECK PM

首頁

尾頁

跳至