跳至

首頁

尾頁

別墅

我想問聖誕個bb博覽多唔多野買

因為無去到八月個國際bb展覽想係呢個展覽買返多d BB用品

大宅

Re: 我想問聖誕個bb博覽多唔多野買

主辦商係邊個呀?
2子之母

伯爵府

winn 寫道:
主辦商係邊個呀?

BABYKINGDOM
星期五是無飯主婦日

別墅

主辦單位係baby kingdom

大宅

哦.....
我覺得呢個睇show多d...
你諗下...8月果個好大型下(每年一次), 好多參展商擺完果個之後, 我覺得佢唔會再擺多次 (都幾貴架...)
我見有 881 呀...週刊呀咁... 似entertainment 多d
同埋佢做埋小童既野... 如果係買野我就唔會去囉
費事同人迫, 或者俾d 細路撞親 (有遊戲玩..)

你不如咁...
買衫仔就去花園街/出口店等等買
床仔呀奶煲呀, 其他野就去百貨公司, 大概12月應該仲有一次減價 (分分鐘可以送貨添, 咁又唔洗自己拎餐c)
d 濕碎野咪去護協呀, babymart呀果d 執囉...
另外, 好似有2間bb 會可以去荷花以會員價買野... 咁又可以執齊d
2子之母

大宅

sugarsugartse:
你有冇入bb 會呀???
2子之母

別墅

阿winn:
入邊d bb會呀?我本身join荷花個VIP所以我幾時去買都會有折...........如果聖誕個d主辦單位係咁我都唔去了......但係我最煩係想買張bb你個張都好有無白色架我鍾意白色........我老自公成日話我心急咁快睇定攪到我都唔知點好..我又驚遲d買又唔抵到時鍾意個款又無..........好煩呀

大宅

sugar,
哎呀...你一個會都冇入?
雀巢, 惠氏, 美贊臣, pampers, huggies 呢d 大brand 都有bb會架
用雀巢, 惠氏張卡去荷花好似有4個月免vip會費(用會員價買野), 仲可以去護協以會員價買野添呢... 同埋有其他商鋪都用得架...
2子之母

別墅

咁我都要快d去入會先......................唔該晒

大宅

呀係...答漏左...
0/3 baby 係有張白色幾靚既床仔, 比我買果張仲大dd (好少咋), 減價就$14xx, 原價$17xx

其實一般6-7個月開始買野差唔多喇
個肚再大d 你唔會有心機行, 好攰架
2子之母

別墅

咁我今日去睇先.....................係海港城呀可?

大宅

harbour city 係 0/3 baby 鋪頭/showroom
promo 係西田 promo, 做埋今日!
2子之母

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至