母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問:我bb吃左母乳3個月,想問要唔要加水比佢飲?

如題
最新秋冬童裝衫、褸,歡迎參觀!!Smart Kid's Shop

大宅

Re: 請問:我bb吃左母乳3個月,想問要唔要加水比佢飲?

If you are totally bf mama, there is no need to add the water for your baby. If you want, just give your baby a little bit of water between each meal.
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

洋房

我係全母乳餵哺,但佢去便便去得好辛苦,冇以前咁水,係咪我d母乳有問題??
最新秋冬童裝衫、褸,歡迎參觀!!Smart Kid's Shop

男爵府

我個bb而家6個月又要唔要比水佢飲呢? bb而家己經食左粥仔半個月, 但都唔係好鐘意飲水, 都唔知有冇問題??

Rainniecheng, 你個bb好重呀!!
我囝囝4月出世, 而家先18磅咋

大宅

rainniecheng 寫道:
我係全母乳餵哺,但佢去便便去得好辛苦,冇以前咁水,係咪我d母乳有問題??

我個仔都係.. :-(

大宅

雖然健康院姑娘 said no need to add water, but i think it is depend on the weather, if very hot, it should be add a little

i found my boy's "ng ng" is better and easy after drinks a little water every meal -- started fr his 2nd months.

Now he is 5 months and 13 days - 16.5lbs (just fit on 50th curve)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊