跳至

首頁

尾頁

大宅

我個囡囡成日打C egg....點算???

請各媽媽賜教....謝
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

別墅

Re: 我個囡囡成日打C egg....點算???

BB 出世打 C egg 是一件好平常的事,其實佢係肚入面都已經成日打了,如果妳個b係食人奶會打得更多,不過唔使驚,只要當佢打的時間比一啖人奶比佢飲就會唔打啦,如果妳係餵奶粉呢咁就比水佢飲就無問題啦。

記住唔使擔心這是很平常的事,當bb大多小小情況會有所改善,食奶的時候幫佢掃清d風都會好d。
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

男爵府

好小事咋,個個bb都會咁,
1.你可以由得佢,打打下就會停(好似大人咁)
2.比D水佢飲
3,整喊佢(殘忍方法)

禁止訪問

大宅

Chingmy1002 寫道:
請各媽媽賜教....謝

Chingmy1002:
真係唔駛擔心架!呢d好平常既事!
我囡囡初初出世都成日打c egg,但過左一排又無再打,佢自自然然會好番。
Don't worry, be happy
寶貝彤彤及欣欣 !

子爵府

唔講唔覺,我阿B宜家好似冇乜點打"EGG"喇喎,頭一個月真係一日打成四五次O架。

大宅

真係唔該哂咁多媽咪....
我會試吓你地俾我既方法, 睇下囡囡有冇改善....

thanks...
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

首頁

尾頁

跳至