心聲留言

跳至

首頁
23456...9

尾頁

洋房

Re: 希望大家幫我bb向天主保佑......

God bless you and your baby!!

禁止訪問

別墅

子女有病, 做媽媽最痛心, 我不是天主教徒, 但我亦希望天父能保佑你仔仔快些康復, 身體健康 !!!

大宅

但癲癇症奸應該係唔會遺傳bor!

eva168,
希望你囝囝無同事!

bbriver 寫道:
eva168

你講的癲癇症是否就是痒癇症, 我有個同學佢個女女就有痒癇症哩個病, 不過佢好係成5,6歲至發現, 因為有一次佢突然間係學校抽筋, 後來醫生問我同學佢屋企有冇人有這種病, 佢話冇, 直到同學個媽咪去到醫院先同醫生講完來我同學bb的時候都試過經常到抽筋, 但當時醫生又冇話佢係咩事, 只係定時要佢食藥直到大約6歲後就無發過, 所以我同學自己都唔知, 醫生話同學個女女應該係遺傳的,到現在佢女女已經11歲了但仍時會是抽筋的, 不過抽筋前佢自己會自道就立即(茂)低或者坐低地上面, 同學話多數會半夜抽筋咁佢就會將佢女女轉側個身訓

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我都係.....我唔係教徒,但係都希望你囝囝快啲好返,身體健康,開開心心.
frodo 寫道:
子女有病, 做媽媽最痛心, 我不是天主教徒, 但我亦希望天父能保佑你仔仔快些康復, 身體健康 !!!

複式洋房

祝BB身體健康
natnat bb

大宅

THANKS!!! all mother,

我仔仔18 號will go to 醫院覆診, (不過係睇腦科架),
不過仔仔要再做多次腦電圖,原先排期2006-1-3 做茲力振,
現接住2006-1-5, 做多次腦電圖,(希望會唔會找出什麼原因
腦會發出唔正常電波..... :cry: , 講真我有點擔心因為做茲力
拱振,要落顯影劑, 不過要家長簽同意書先可以做, 如同做手術
都有風險, 幾多%人,會敏感..出疹...或者出現呼吸困難,甚至
幾百萬份之一會死亡 ,希望仔仔一切順利度過 :-P ,
我希望得出來結果...正常即係唔知什麼原因,亦即是原發性,
因為大部份癲癇病人都是原發性..... (除非因為有些原因令腦
會發唔正常電波, 否則癲癇病人只要依時食藥2 年以上, 控制
病情一般能康復機會都很高...有 70 - 80%, ) 我址終相信
希望在明天
胖嘟嘟的天仔最近趺倒了,希望不會破相啦!!!

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

希望你囝囝早日康復!
愛 我 就 別 傷 害 我

民房

希望有奇蹟發生在你仔仔身上,早日康復

男爵府

希望你囝囝早日康復!!

洋房

我家姐個bb都在醫院, 大家都好擔心呀! 我地一起禱告,求神保守及祝福bb們吧!!!

民房

EVA168,
願天父保佑你的BB。唔好甘擔心,我女女一出世就發現
背脊有个瘤,我只可以抱佢一下就俾姑娘帶咗佢去隔離,
當時都肯定唔到係咩事,只係排期去做MR工,直到出院
先可以真正同佢相處。我因為太心急,一出院就去咗一个
aunti介紹的醫生到check,佢仲幫我book咗養和做mri,
唔駛擔心架,我女女个陣都只係幾日大,佢吔只係需要
俾安眠藥佢食,等佢訓咗就做到架﹝雖然當時我已经喊
到崩潰﹞。當時估計女女係脊柱裂,我即時上網揾有關
資料,但係越揾得多就越難過,因為呢个病真係好恐佈
。好不幸个佈告出咗黎係証實脊柱裂,之後係一連串嘅
body check,、、、、一路擔心到六個月佢做手術个
日,係醫院陪佢過夜等做手術个一晚係我一生中最難过
嘅一日,第二日一早佢就推咗入手術室,足足捱咗12
个鐘,我个心真係痛到不得了,眼淚由始至終未停过、
、、、、所以,我好明白你嘅心情。而家女女仍然要
不断覆診,觀察直到成年,我都做得到,你都記往撑
落去,wish u all the best!
:-P :-P :-D :-P :-P

子爵府

希望你個仔仔快d好番.
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

複式洋房

All the best to your family.

YOU ARE SO STRONG!

珍珠宮

好媽媽勳章

eva168

God bless you.

希望你仔仔早日康復, 不要讓他看到強烈的閃光.

我的細妹也有此病, 當時約4或5歲, 到現在廿多歲仍要吃藥, 她很想生bb但又不可停藥. :-( :-( :-(

公爵府

小朋友有病, 做父母真係會心痛到不得了, 我完全明白你的心情.

加油, 你一定可以撐落去呀, 唔好灰心, 小朋友一定可以健健康康

侯爵府

民房

請不要擔心,很多BK朋友會替妳祈禱的.最緊要自己身體健康才可以全心照顧bb.

大宅

慈愛的天父

求您給EVA168 仔仔最好的醫治. 願所有報告旨也是正面.
藥物對小朋友的副作用減至最輕. 經過治療早日安復.
也為他們一家祈求, 願父加添力量.
奉主名禱

啊門

大宅

祝BB早日康復

首頁
23456...9

尾頁

跳至