單親天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

感覺得很淒涼!!

踏入 12 月份, 我的失落感很重!!

自己生日不想慶祝, 結婚周年沒有了, 離婚紀念日就在我的生日當天!! 唉!! 聖誕節只有兒子在身邊!! 我也想雙雙對對, 一家團圓!!
今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

別墅

加油

ME 2,聖誕後仲有新年,不過這裡不只你

男爵府

我都係大年初3分手架,難道今年不過年?這個世界日日轉,日日都會發生你想唔到既事,可能明天會更好呢!分開會比不分開快樂?既然你地分開一定係唔開心先分開啦,分開又唔會係一件好事?;對我黎講分開係仲好添啦,唔駛成日唔開心,自己有自己生活,單親比雙親更快樂呀!!

侯爵府

係一個白痴傻仔所謂愛上一隻可憐既改造雞!! 吸夠水啦隻改造雞消失左大半年, 但係收到風現在傻仔正式離婚了, 即刻出現變身嫁去香港走高鐘..

發夢啦....

我只係被迫斬斷呢段關係... ..我唔覺得單親開心左!!

rainpun  其實我唔明你頭兩行講乜  發表於 11-11-21 12:45

今天種下何種因, 它日必收何種果!!  每天努力為亞仔同我的生活打拼!!

男爵府

我都係被逼分手架咋,大把人都唔願做單親架喇,我都唔想,但有好多野事與願違,只好自己另覓方法去面對

侯爵府

唔使明我講乜, 總之就一肚火, 我噴完就無事!!!

大宅

dordor1207

聖誕節只有兒子在身邊,已經是雙雙對對,一家團圓了!
單親後即使我有了男朋友,我也很enjoy和兒子二人世界,
妳和兒子也有妳們的天地,走了的人已走了,不用再操心和憤恨,
別人已是別人,妳的親人從沒有離開妳,一家團圓隨時可以,
妳的父母姊妹也想和妳一家團圓的,聖誕節來個家庭樂吧!

Catherine字

首頁

尾頁

跳至