懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

順產後係咪多數要坐水泡,如果坐底張櫈應該會壓到會陰傷口喎thx~

大宅

上胎順產無用過喎~

男爵府

回覆 Serenity 的帖子

咁坐底會好痛嗎,定係其實唔痛呢??唔該

男爵府

回覆:順產後係咪多數要坐水泡

我覺得好痛,所以要用水泡!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我2胎都係用水泡, 唔用會好痛, 用左無咁痛...

男爵府

唔知係唔係坐產士手勢好, 定係我唔係好care 呢! 我出左病房, 都無用過, 又唔覺痛喎, 又無食過止痛藥! 只係覺得成日好熱, 掛住抺汗!

隔離床仲問我, 點解你行得咁快既.....he he....放鬆d啦....好快就過呀啦.....

別墅

如果要坐水泡,唔好買咁大,唔好吹咁漲,好坐D.

翡翠宮

回覆:順產後係咪多數要坐水泡

生完個頭幾日覺得水泡係偉大發明

禁止訪問

畀面勳章

大宅

BK Milk勳章

回覆:豬師奶8 的帖子

我有個朋友唔好彩坐水泡坐到爆咗個傷口,我自己就覺得只要坐晌到舒服就得啦

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我冇用過

別墅

我有用坐墊, 可能D 線溶得唔好卡住卡住所以痛, 到生完大約7-10日 (唔記得係邊日), 因為尿道炎去睇婦產科醫生時, 醫生順便幫我拔走溶唔晒果D 線後, 痛多1日就完全無事LU... 我估都係關你個傷口大細, 縫針問題事

首頁

尾頁

跳至