自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

如題! 有無人食過OK嗎

珍珠宮

大廚勳章

食過lunch buffet, 非常之

OK

Dumpling96  Agree!!!  發表於 11-11-21 17:19

大宅

畀面勳章

回覆:北角油街港島海逸君綽酒店午餐自助餐OK嗎??

No,

男爵府

not good. but nice view.

複式洋房

我都食過幾次, 又唔係太差, 有蟹腳同生蠔, 但最後一次食D蟹腳勁salty, 同埋有時有燒牛扒食, 有時得羊扒, 好似愈來愈少嘢食, 最好的係雪糕, Movenpick

珊瑚宮

2021勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

如果這間唔好, 有無好提議港島區自助午餐謝謝!

男爵府

2021勳章

我都剛試過,一般啦.但$2xx, 叫做又有生蠔, 又有蟹腳同魚生啦. 但真係又講唔上好好. 如果去食,記住去openrice download 85折coupon呀.

珊瑚宮

linchan 發表於 11-11-21 18:17
我都剛試過,一般啦.但$2xx, 叫做又有生蠔, 又有蟹腳同魚生啦. 但真係又講唔上好好. 如果去食,記住去openric ...

我想問$2xx這個價錢85折咗未呀

男爵府

2021勳章

回覆 mickeyeva 的帖子

星期六正價,未折.但+10%後折完其實都要$2xx.

子爵府

大廚勳章 畀面勳章

我覺得ok喎~有生蠔,都幾多海鮮選擇,
仲有鵝肝醬,我上次去食,直頭唔使要個main course 0個隻,平$60~食到飽左2日~
版權所有,任何傳媒論壇未經本人同意,不得擅自轉載!

珍珠宮

ok la.............just so so

首頁

尾頁

跳至