美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

減齡達人勳章

今日見團購上有這樣:

$398 於靚一番享用繡眉服務1 次,可選柔眉、仿眉或3D眉,再送眉形設計,突出你個人面型優點 (價值 $2800)
有沒有會買? 我係想繡眉,心思思想試
見它寫$2800變成$398好像好優惠.

終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

男爵府

減齡達人勳章

我係在groupon上見到的.

別墅

我都有睇到這個優惠,我試過繡眉,不過呢個咁平唔敢試囉~

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

唔敢試mouth:

禁止發言

大宅

我又係見到呢個團購咁平, 好想試但又驚....

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我一心諗住貴 d 會好 d 同有保證 ,

用咗 $3800 整飄眉 , 整到.....

$398 我真係唔敢試 !!!

男爵府

減齡達人勳章

$3800都整到好差??

死啦! 我都係忍唔住,昨天已經團購咗啦!

總以為好抵天!

別墅

回覆:lilian.chim 的帖子

應該就差唔多嘅。價錢貴同平用料都唔會差好遠,師傅手勢最緊要。我有興趣ar

水晶宮

引用:$3800都整到好差??死啦! 我都係忍唔住,昨天

原帖由 lilian.chim 於 11-11-23 發表
$3800都整到好差??

死啦! 我都係忍唔住,昨天已經團購咗啦!
我仲要係揀間懶有規模既所謂專業紋繡中心

大宅

回覆 lilian.chim 的帖子

你出左手啦, 我都仲十五十六呀, 又好想, 又好驚整左仲衰過唔整, 點好呢???

大宅

回覆 洛婷 的帖子

你方唔方便影條眉俾我地睇下....

水晶宮

Cynthiasia 發表於 11-11-23 19:20
回覆 洛婷 的帖子

你方唔方便影條眉俾我地睇下....

$3800 整到咁樣 , 你話嘔唔嘔血 ,
仲衰過我自己畫

水晶宮

Cynthiasia 發表於 11-11-23 19:17
回覆 lilian.chim 的帖子

你出左手啦, 我都仲十五十六呀, 又好想, 又好驚整左仲衰過唔整, 點好呢??? ...

我就好後悔喇

大宅

我咁睇又唔係太明顯高低眉, 可能你咁講我估得好差, 咁睇反而都算ok啦...

大宅

回覆 ki.kinki 的帖子

http://www.groupon.hk/deals/hongkong/-398-to-enjoy-an-eyebrow-tattoo-plus-free-eyebrow-shape-design-at-lan-yat-fan---2800-value-/715905581

我都仲十五十六, 唔知點好....

水晶宮

Cynthiasia 發表於 11-11-23 23:29
我咁睇又唔係太明顯高低眉, 可能你咁講我估得好差, 咁睇反而都算ok啦...

咁都 ok ???
或者我要求高啦 , 我真係覺得好核突 !!!

如果你要求唔高 , 整咗可能你會覺得帶來方便既 !!!

水晶宮

咁都 ok ???
或者我要求高啦 , 我真係覺得好核突 !!!

水晶宮

咁都 ok ???或者我要求高啦 , 我真係覺得好核突 !!!

水晶宮

咁都 ok ???或者我要求高啦 , 我真係覺得好核突 !!!

首頁

尾頁

跳至