自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

rachelauyeung 發表於 11-11-22 16:02
BJ咁強勁
無錯,bj係宇宙最強!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Auathena 多謝bj支走珠筆令大家又得傾又得講!

仲學多樣嘢, 就係原來可以夾出墨. 我都係而家先知.

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 11-11-22 16:32

就算有......應該都唔夠墨版多哇
         ~~~酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆 ~~~

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sinnacat 123媽媽: 呢個貼係你覆我既~~係咪覆貼多有少少亂呢 發表於 1 分鐘前

唔好喊 ~ 唔好喊 ~ 我編輯過佢吓 温柔嗎?

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

引用:Quote:點評Auathena++多謝bj支走珠筆令大家

原帖由 DoReMi媽媽 於 11-11-22 發表
下次我識喇不過....我怕我夾唔到哇!

我叫思思媽呀~

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

只要搵張紙係咁劃
d色會出返黎

你無睇開心大發現咩

象牙宮

Bing.Jing 發表於 11-11-22 16:35
就算有......應該都唔夠墨版多哇

墨版嗰啲....................係噴出嚟個喎!(我諗起噴墨打印機 ) 可想而知 ~ 佢幾多墨水呢! 刷鞋中

珍珠宮

畀面勳章

裝到支筆芯裡面仲有墨唔肯出??
你寫得咁爽, 係咪用晒唔知咋

如果枝筆跌過, 有可能走珠位花左, 不暢順
用張好鬼鞋既紙(拜神果d大元寶紙), 係咁畫圈, 得佢順番

筆芯跌過容易震斷入面墨水經脈, 變左無水出
浸熱水浴lor

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:原子筆 冇出色 ??

放在煤氣爐上

象牙宮

rachelauyeung 發表於 11-11-22 16:37
下次我識喇不過....我怕我夾唔到哇!
你都係怕夾唔到啫, 我係直情冇得夾, 因為我唔得閒, 沒空.

珍珠宮

同枝筆沖完涼喇 依家係...............

.............. 一滴色都

墨盡筆亡, 又要去買過

珍珠宮

1928mickey 發表於 11-11-22 16:42
放在煤氣爐上

焗 c 企

珍珠宮

dincat 發表於 11-11-22 16:41
裝到支筆芯裡面仲有墨唔肯出??
你寫得咁爽, 係咪用晒唔知咋

係喎,居然冇諗過呢樣天

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

引用:Quote:rachelauyeung+發表於+11-11-22+16:3

原帖由 DoReMi媽媽 於 11-11-22 發表
你都係怕夾唔到啫, 我係直情冇得夾, 因為我唔得閒, 沒空.
笑c我!

我叫思思媽呀~

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

‧你哋好笑過福祿壽

侯爵府

畀面勳章 大廚勳章

引用:Quote:dincat+發表於+11-11-22+16:41+裝到

原帖由 Bing.Jing 於 11-11-22 發表
係喎,居然冇諗過呢樣天
你...你...你.....連枝筆仲有無血都未知就又用火燒佢,又用水灌佢。佢c唔眼閉啊

我叫思思媽呀~

象牙宮

2024年龍年勳章

DoReMi媽媽 發表於 11-11-22 15:58
個口呵下佢, 俾啲温暖佢

如果係走珠筆, 以前唔知喺邊度睇番嚟, 放佢喺tissue上寫下, 目的係令粒 ...

你的意思是......

要 BJ kiss 支筆嗎?

Auathena    發表於 11-11-23 09:29

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 qq_baba 的帖子

用火機試吓。

珍珠宮

認字企,再有下次 ........................我一定會頭掃呀

Sumyeema1  this brand good?  發表於 11-11-22 16:54

象牙宮

Sumyeema1 發表於 11-11-22 16:50
你的意思是......
係好認真的呵枝筆咀, 唔係kiss呀!

首頁
12345...6

尾頁

跳至