自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我大仔仲要係N咋,個書包可能有幾重吖
仲要係去到學校門口先佢自己揹返。第日要自己買書包一定唔買尼個牌子SXI

pigpigyy    發表於 11-11-23 17:09

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

珍珠宮

好媽媽勳章

我個女之前都試過, 仲比我鬧佢玩得咁激, 但原來學校跟住話, 佢個書包供應商書包質量有問題, 所以學校以後都唔提供書包供應商生產學校書包

珊瑚宮

個造口咁好啦, 品質問題, 連"扯"嘅痕都冇, 去釘過囉。

珍珠宮

好媽媽勳章

sophialing 發表於 11-11-22 23:57
我大仔仲要係N咋,個書包可能有幾重吖
仲要係去到學校門口先佢自己揹返。第日要自己買書包一定唔 ...

係我女小一果年有買過佢, 都OK舊款,但好重, 第二年, 換左個新款D既SPX, 返學唔夠兩個月, D'里'就爛晒, 焗換個sanrio, 跟住小三換左個seven, 阿女用到小六, 再傳左比個細仔, 而家阿女中二喇, 個書包細佬仲有得用, 早知唔駛買另一個比細佬小一開學...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:個造口咁好啦, 品質問題, 連"扯"嘅痕

原帖由 wonderlulu 於 11-11-23 發表
個造口咁好啦, 品質問題, 連"扯"嘅痕都冇, 去釘過囉。
可以去邊度釘過吖?

conniechan125  自己釘啦  發表於 11-11-23 00:24

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

超級版主

減齡達人勳章 2021勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

sophialing 發表於 11-11-23 00:18
可以去邊度釘過吖?
點補都無用, 個紙口位咁淺, 補完用多兩用再爛過.

真係要補既先用透明甲油塗厚紙口位, 之後先再縫, 但塗厚左再縫會有難度, 就係好硬好實, 驚難縫既就縫完再塗指甲油, 咁樣個紙口位會實淨好多, 無咁易再爆.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

拎返學校換,好明顯係間廠做得唔好~因為我仔都試過,換左兩次都係咁,

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:拎返學校換,好明顯係間廠做得唔好~因為我仔

原帖由 百厭豬 於 11-11-23 發表
拎返學校換,好明顯係間廠做得唔好~因為我仔都試過,換左兩次都係咁,
之前學校嬸嬸整到條運動褲好污糟已經換過一次褲,而家書包又係咁
都唔知佢換唔換俾我。因為同一條帶隔離,即係相見到摺埋咗果個位都係爛咗嫁

首頁

尾頁

跳至