跳至
[大埔區] 翠屏專X換鎖

首頁

尾頁

大宅

2021勳章

大家早晨,琴晚大門把鎖壞咗,電鑽開鎖+換鎖咗把union瑣,收咗我$800大元,好肉赤﹗

你好嗎  依間出名'art'錢~  發表於 11-11-23 11:21
Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

大宅

翠屏專X換鎖

e間一d都唔專業,住大埔既人,係人都知道

大宅

2021勳章

回覆 szeluk 的帖子

冇計啦,琴晚已經係7:30,比佢鑽爛咗把鎖一定要換啦,夜晚晚又唔想煩到人,其實問過d friend都話把鎖裝貴咗,早知前排發現把瑣有d唔順就換鬼咗佢啦﹗
Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

別墅

你可以試問管理處,他們應該有一堆聯絡咭片給妳自己格價。

大宅

2021勳章

回覆 Terence.C 的帖子

唔該晒Terence.C,等我今晚返去問下管理處先。

首頁

尾頁

跳至