時政擂台

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

那些年,1989年的梁振英,評論六四,谴責中共!

這些年,2011年梁振英,好像已將當年壯語忘得一干二淨。

心中好像祗有鄧小平,没有劉曉波,

六四更不願談了,

如果你喜歡他,

你會是喜歡那些年的他,

還是這些年的他。

公爵府

回覆 草根之聲 的帖子

伯爵府

回覆 草根之聲 的帖子

Hi, 又係你呀, 又係我呀咁岩既? 自從上次你摷到86年既歡樂今宵粱振英片段, 原來你厘埋再去搵更多, 真係多謝你.

係呢橫掂搵開, 可唔可以搵埋唐公子80-90年講過物野呀? 重有上次我問你有無舊歡樂今宵D帶, 可唔可以POST晒上YOUTUBE呀?

複式洋房

回覆 circleda 的帖子

EYT當年晚晚播,你想睇邊D,睇下有冇。

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

嘻.....唐打手呀........

你D道行都好低哇.........

你估呢度D C9真係盲字都唔識多個人云亦云個D咩 ?

比你求其你出幾個鋪就多D人支持唐少呀 ??

唐唐請著你都幾慘丫, 白白出糧比你了.....
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

複式洋房

我地草根階層應該都有發聲的權利,
相信Baby-kingdom都會俾呢個機會我地,
草根之聲當然有看法,但絕不會無的放疾,
你可以不同意我的論點,但不能因而隨意抹黑,
祗有無品、無家教者才會含血噴人,
話人打手者請拿出証據來,
莫非話人打手者才是真打手,
反對抹黑在baby-kingdom成為主流,
歡迎網友理性討論。

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 180 的帖子

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

weiwei 發表於 11-11-23 12:47
回覆 草根之聲 的帖子

知足常樂 自得其樂 苦中作樂

首頁

尾頁

跳至