跳至

首頁

尾頁

大宅

05年3月媽媽會10月26號入黎呢到傾啦!

早安

香 港 天 文 台 在 10 月 26 日 上 午 10 時 02 分 發 出 之 最 新 天 氣 報 告

上 午 10 時 天 文 台 錄 得 氣 溫 25 度 , 相 對 濕 度 百 分 之 71 。 過 去 一 小 時 , 京 士 柏 錄 得 的 平 均 紫 外 線 指 數 是 3 , 強 度 屬 於 中 等 。

本 港 其 他 地 區 的 氣 溫 :

京 士 柏 25 度 ,
黃 竹 坑 26 度 ,
打 鼓 嶺 24 度 ,
流 浮 山 25 度 ,
大 埔 23 度 ,
沙 田 25 度 ,
屯 門 27 度 ,
將 軍 澳 26 度 ,
西 貢 25 度 ,
長 洲 26 度 ,
細媽

大宅

Re: 05年3月媽媽會10月26號入黎呢到傾啦!

各位參加 X'mas Party
細媽

伯爵府

大宅

我冇參加你地3月個x'mas party呀~既然今日冇題目, 我就入簽到啦!!
今朝真係忙到嘔血...未停過 :tongue:
真係救命呀

大宅

Kikokikovenus 寫道:
我冇參加你地3月個x'mas party呀~既然今日冇題目, 我就入簽到啦!!
今朝真係忙到嘔血...未停過 :tongue:
真係救命呀

冇參加~~無所謂啦,下次仲有機會
冇題目都入簽到~~你真係乖架啦,底錫
我都忙 :evil: 忙 :evil: 忙 :evil: 真係幾蚊錢想使4人
細媽

別墅

我都打個招呼先

大宅

evalauwm 寫道:
我都忙 :evil: 忙 :evil: 忙 :evil: 真係幾蚊錢想使4人

幾蚊錢 嘩....原來你份工咁好人工ga?? 幾蚊一個月, 即係幾皮野一個月喇! 你好勁呀~

大宅

mrsleungbb 寫道:
我都打個招呼先

我想問你BB叫咩名呀? 我好似問過你一次, 不過唔記得你有冇答!!
不如你SHOW你個B個名出黎, 我地咪唔駛成日問囉~

大宅

[quote]

幾蚊錢 嘩....原來你份工咁好人工ga?? 幾蚊一個月, 即係幾皮野一個月喇! 你好勁呀~
[/quote]

你攪錯左啦 幾蚊錢真係幾蚊錢,幾蚊錢一日,一個月都係幾舊水咁多咋 :-( :-(

p.s. 明天放假,休息一天
細媽

大宅

你攪錯左啦 幾蚊錢真係幾蚊錢,幾蚊錢一日,一個月都係幾舊水咁多咋 :-( :-(
p.s. 明天放假,休息一天

你就好啦~休息一天! 我都好想呀!! :tongue:

別墅

我個b叫學林呀, 其實我整左個sticker, 但唔知點解show唔到出黎.

[quote]
mrsleungbb 寫道:
我都打個招呼先

我想問你BB叫咩名呀? 我好似問過你一次, 不過唔記得你有冇答!!
不如你SHOW你個B個名出黎, 我地咪唔駛成日問囉~ [/quote]

水晶宮

2020勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

MrsLeung:
學林係同 Karl仔 係同一天出世的, 白色情人節. 哈哈!!!
Show 唔到 Sticker, 係因為 Baby Kingdom 改細了放簽名 既 size, 唔比人放得太多 或 太大張相..等等.

別墅

乜3月14日係叫白色情人節咩, 又幾好聽喎!

szeszes 寫道:
Show 唔到 Sticker, 係因為 Baby Kingdom 改細了放簽名 既 size, 唔比人放得太多 或 太大張相..等等.

原來係咁, 攪到而家個簽名檔亂晒籠添

你仲未訓既, 我就等餵阿仔餐宵夜, 12:00食

大宅

evalauwm~

咁o岩既,我今日同老公都放假呀!一星期得尼一日,真係要好好珍惜
我老公係髮型師,我就幫阿爸看鋪架!所以可以選同老公同一日放假,可以一齊帶囡囡去玩,咁你呢?做乜工作架?有得同老公出去玩呢嗎?

mrsleungbb~

我多口答下咀先,3月14日的'白色情人節'好似係日本既節日,聽聞2月14日,女仔送左禮物或朱古力俾男仔,個男仔如果對女仔有意思/想表達謝意,就會係遲一個月,即3月14日送番禮物俾個女仔 所以對你仔仔 & karl仔~來說都幾有意思呀!生日果日要同女仔'交換禮物'

首頁

尾頁

跳至