自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

請問有無人知yahoo拍賣場嘅收費?

我聽朋友講賣出$100嘅嘢先收2元,唔知係唔係呢 ?-(

大宅

Re: 請問有無人知yahoo拍賣場嘅收費?

無錯,詳情可參考yahoo拍賣塲收費表
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業 / 個人 / 團體 廣告或宣傳推介成份之字句 / 圖片 / 超連結

大宅

Re: 請問有無人知yahoo拍賣場

點解我搵唔到個yahoo拍賣

大宅

yahoo 唔係唔駛收錢架咩.... ?-( ?-(

侯爵府

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

按此==>Yahoo!拍賣刊登費

拍賣品沒賣出或被未能完成交收也要付刊登費嗎?

是的。因為你已經使用了刊登的功能,基於使用者付費,即使你的拍賣品沒有賣出或沒法完成交收,你已被收取的刊登費用及其他相關費用(如付費廣告),恕無法退還。

「刊登費」是由於你使用Yahoo!拍賣的平台服務,因此所須支付的費用,費用的計算方式是基於使用者「刊登」拍賣品數量,而非「成交」的拍賣品數量。

男爵府

好似係1/11開始,我都考慮緊唔再用佢lu。

複式洋房

kkan

要收費一定有好多人唔用啦 ,唔知購買者要唔要呢

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至