跳至

首頁

尾頁

洋房

囡囡耳仔發炎...

上個星期, 囡囡突然由一個鍾意時時笑bb 變得時時哭. 本來我以為工人唔識take care佢 or 工人日間抱得佢太多所以"樓"抱. 今個星期一, 佢耳仔突然流d血出嚟. 我放工後即刻帶佢去睇e生. 原來佢係耳仔發炎. I feel very sorry for my daughter. 佢好唔舒服反而俾mami話抱"樓 ".

今日我返工前見到囡囡開心"返", 同我笑. 我先至無咁內疚.

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

Re: 囡囡耳仔發炎...

htm

你囡囡做乜會發炎呀? 係咪洗頭時入了水??

htm 寫道:
上個星期, 囡囡突然由一個鍾意時時笑bb 變得時時哭. 本來我以為工人唔識take care佢 or 工人日間抱得佢太多所以"樓"抱. 今個星期一, 佢耳仔突然流d血出嚟. 我放工後即刻帶佢去睇e生. 原來佢係耳仔發炎. I feel very sorry for my daughter. 佢好唔舒服反而俾mami話抱"樓 ".

今日我返工前見到囡囡開心"返", 同我笑. 我先至無咁內疚.

洋房

I think 可能係嘔奶流入耳仔. :-( :-(

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

oh i see

有時bb訓響到嘔奶, 又真係好易流入耳仔, 我都要留意下先得.

洋房

htm,

咁e生係咪俾藥bb食呀?
依家bb有返d未呀?
從我母親生我, 你就是我的 神! 8月17日:3.745kg / 9月6日:4.385kg /10月20日:6.2kg / 11月21日:17.5lbs / 1月3日:18.7lbs / 2月24日:21.3lbs

首頁

尾頁

跳至