嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

仔仔最新成日口嚨發炎, 可以點預防?

My son is 9 months old. He is infected by soar throat easily. He has been visite doctor twice this month. What should we do to prevent this (soar throat)? Please help ?

We start to bring him to join the play group. I don't know whether it's the reason? or because the change of weather. :-(

複式洋房

Re: 仔仔最新成日口嚨發炎, 可以點預防?

我以前小學時又係咁, 差唔多2個星期就口嚨發炎發燒, 後來中醫教阿媽保海切頭馬碲水, 一個星期保一次當水飲, 慢慢就再無經常發炎, 不妨一試.

公爵府

牛年勳章

wongkf 寫道:
我以前小學時又係咁, 差唔多2個星期就口嚨發炎發燒, 後來中醫教阿媽保海切頭馬碲水, 一個星期保一次當水飲, 慢慢就再無經常發炎, 不妨一試.

海切頭是什麼呢??

thanks!

別墅

I also want to ask?

複式洋房

海蜇頭, 你去中葯房問,不貴的大概買十至廿元. 因以前阿媽保, 所以exactly份量我就唔知,, 每次都約有3,4杯當水飲, 保完d水但小黃, 味就咸咸地腥腥地, 我飲幾次後就好好多唔洗再成日睇醫生. 現在好耐先飲一次.

首頁

尾頁

跳至