意見反饋
義工

自由講場 今日: 672|主題: 1023160

大家小心d用銀通櫃員機

民房

國民生產總值:111

大家小心d用銀通櫃員機

大家小心d用銀通櫃員機,我尋日岩岩打完銀行簿發覺無啦啦收了我兩次charge,每次
>
$25,我就奇怪,今日去左銀行問先知道,原本我個日係櫃員機襟錢收左我charge,而
> 點
> 解會無啦啦收charge呢。
>
>
大家都知道,銀通的櫃員機是很多間銀行的咭都可以用,不過如果不是那間銀行的咭就
> 最少要襟$300, 咁個日我係apm
> 的東亞櫃員機襟錢,部機就話連左去國際線路,如果要
>
提供服務就要有可能會收取服務費,咁我就以為佢要襟$300,如果唔係就會收charge,
>
咁我就無理會佢照襟錢左$300…………..就咁出事啦,我一共襟左2次錢。每次收左
> $25,襟$300收$25,有無搞錯,好過大耳聾,好過去搶啦。
>
> 仲要我去返DBS 問,佢話唔關佢事,d
> charge唔係佢收,而係銀通個到收。叫我下次如
>
果係就行過第2部機到襟錢。所以大家以後就要小心d啦。係銀通櫃員機襟錢前睇清楚
> 啦。

大宅

國民生產總值:1281

Re: 大家小心d用銀通櫃員機

thanks~
會小心d...
~ Kayee & KK ~

男爵府

國民生產總值:5591

2019勳章

thanks!

大宅

國民生產總值:4918

銀行係合法大耳窿,有不同名目手續費,愛搶錢!

大宅

國民生產總值:2082

真係防不勝防

子爵府

國民生產總值:11211

thanks

大宅

國民生產總值:3867

Thanks!

版主

國民生產總值:67313

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

THX~

子爵府

國民生產總值:12075

thx!

公爵府

國民生產總值:27102

好媽媽勳章

thanks~

公爵府

國民生產總值:27587

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Thanks

男爵府

國民生產總值:5030

2019勳章

銀行打劫呀

大宅

國民生產總值:2542

唔係好明 ,即係噤錢分兩部機or中銀噤返中銀
thx..
[img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_25.gif[/img][img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_23.gif[/img][img align=left]http://psc.disney.go.com/disneychannel/liloandstitch/downloads/messengerIcons/50x50_icon_20.gif[/img]

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.