在職全職

跳至

首頁
12345...76

尾頁

洋房

有無人份工很得閒, 返工等收工呢?

我份工真是很無聊, 返工等收工, 其他同事好像有很多東西做, (不知他們是扮野還是真的), 我就要扮有野做, 但除了上網外, 還可以做甚麼呢, 但上網又怕同事話, 渡日如年的生活真是很慘

侯爵府

睛靈勳章

Re: 有無人份工很得閒, 返工等收工呢?

點解冇野做都話慘, 妳薪高嗎?

禁止訪問

大宅

gameboy
你份咩工黎架!返工等收工,咁得閒,公司仲請唔請人呀?

寶貝彤彤及欣欣 !

洋房

我是在政府部門做文員的, 薪金不是很高, 但無野做真是很悶的, 同事們又似好忙, 所以我們很少傾計的, 除了去厠所外, 就只有坐在自己的位裏發悶, 但又不可以終日拿著電話和朋友煲電話粥, 真是悶到嘔.

大宅

gameboy:
唔好晒命啦!你做邊個部間既文員呀?咁鬼得閒既!
你厭悶既話,不如辭職,搵過另一份工啦!等我黎做你份工
寶貝彤彤及欣欣 !

洋房

HI~ HI~ HI~
你O地好呀! 我都係,好得閒~悶到有O的發慌呀!

子爵府

你不好太揚∼∼∼呢都仲有好多人做到cc下∼∼∼

gameboy 寫道:
我是在政府部門做文員的, 薪金不是很高, 但無野做真是很悶的, 同事們又似好忙, 所以我們很少傾計的, 除了去厠所外, 就只有坐在自己的位裏發悶, 但又不可以終日拿著電話和朋友煲電話粥, 真是悶到嘔.

大宅

路人甲乙丙:
你又係返工等收工?咩世界黎架?
我係坐月先至得閒d,可以上下網 :-( :-( :-( :-( :-(
寶貝彤彤及欣欣 !

洋房

smallrain,
我O地以前都好好生意o架, 但自從來了一班19sales之後,生意就一落千丈啦!大不如前啦!你坐緊月? 我都係返o左工個幾月o乍! 我7月幾生o左阿B

洋房

smallrain,
我收工啦! bye!!!

大宅

路人甲乙丙 寫道:
smallrain,
我O地以前都好好生意o架, 但自從來了一班19sales之後,生意就一落千丈啦!大不如前啦!你坐緊月? 我都係返o左工個幾月o乍! 我7月幾生o左阿B

路人甲乙丙:
你做咩生意?咩叫做19sales?
寶貝彤彤及欣欣 !

複式洋房

hihi..i also very very boring in company....always msn check email....etc

大宅

Hello,
Derek_Mummy
寶貝彤彤及欣欣 !

大宅

我都係呀!好悶,都係 msn 及上網,有時就做下 filing咁!唔係哂命格!若你地去到一間公司冇野做既話,你地就唔鍾意格啦!所以我都搵緊工!

大宅

scott:
又多一個!
寶貝彤彤及欣欣 !

民房

我都想係咁呀, 你地使唔使請人呀, 我都唔想咁忙, 日日坐下等收工

大宅

我都係呀....其實無野做好慘嫁...時間過得好慢...但如果忙的話...d時間特別快過 :-(

禁止訪問

大宅

我同你一樣, 公司無咩生意, 變相我都無咩野做, 日日不停上網渡日, 好彩返五日 ~

wan218 寫道:
我都係呀....其實無野做好慘嫁...時間過得好慢...但如果忙的話...d時間特別快過 :-(

首頁
12345...76

尾頁

跳至