2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 jv1027 的帖子

我嗰時係6wk照架....到8wk就冇左....

大宅

BK Milk勳章

引用:回覆+jv1027+的帖子 我嗰時係6wk照架....

原帖由 bankwest1 於 11-11-27 發表

我嗰時係6wk照架....到8wk就冇左....
我6week照果陣都係得116.. 但醫生又冇話有問題喎.. 聽完你咁講有d驚呢..@@ 仲要過多5日先去照..>

大宅

咁你吾駛擔心!!! 我個bb 係6wk時size已有d不對路......所以當時我有預感.....

複式洋房

e生話我應該6wks到, 但太細未有閃閃wow.
我都唔知幾多wks 有閃閃, 我見有d5wks已經有.
希望wed. 去照見到la

別墅

BK Milk勳章

引用:e生話我應該6wks到,+但太細未有閃閃wow.我

原帖由 JosieTsoi 於 11-11-28 發表
e生話我應該6wks到, 但太細未有閃閃wow.
我都唔知幾多wks 有閃閃, 我見有d5wks已經有.
希望wed. 去照見到la ...
唔駛擔心!我6w3都係因為太小都照唔到閃閃!今日岩岩8w照到閃閃啦
所以唔駛咁擔心!
正能量正能量

大宅

回覆:尋日第二次產檢, 仲未照到閃閃, 擔心中...............

我上次應該有7週,但醫生話得5週大,不過都照到閃閃!嚟緊下星期8週!好期待!唔知會否見到手腳仔!ps我係照陰超的!

無lala~做o左龍媽媽~

別墅

回覆:ggcandy 的帖子

下次話我知照陰定照肚仔!

大宅

JosieTsoi 發表於 11-11-24 14:20
早兩個星期去睇話我應該5-6 wks , dim 知尋日去check e生又話ar b 大細, 應該6-7 wks. 叫我next week 再去 ...

我都係沉日做檢查..叫做第一次正式...
星期日我流啡又肚痛..結果去左急症...照肚皮只有濛濛既胎LONG...我唔肯照陰超..最後好擔心咁出院...
沉日即刻打比C家E生改時間CHECK...好彩肯比我改沉日咋...
照肚皮都係照唔到...E生仲同我講應該有問題啦..(佢想嚇我接受照陰照)因為我好驚照陰照..佢咁講...我唯有頂硬上...最後照陰超才照到閃閃...個下真係好開心...
我5/10 照計應該7WK有多但SIZE只有6-7 WK..兩星期再去CHECK..
真係超WORRY呀...係照到先安心少少咋...

首頁

尾頁

跳至