跳至

首頁

尾頁

洋房

Felix Mom 10月12日生左啦!

我係10月12日已經生咗啦!嗰朝早約7點半我突然穿羊水,洗完頭冲完涼後便立即入院,可是我未有陣痛.直至下午1至2點才有微痛,4點開始大痛,不足2小時後我便生了小be了!
可是,由於他未足月,只有5.5磅.後來還發現他有心漏症,現在要定期返醫院檢查,希望佢個心嘅洞可以盡快自己生番埋喇!
[img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10715;107/st/20020627/n/Felix/dt/12/k/7451/age.png[/img]

男爵府

Re: Felix Mom 10月12日生左啦!

FelixMom

恭喜你呀! 個個都好掛住你呀! 你同 小 be 都要休息多 d 呀! 祝小 be 個心快 d 生番埋!
[/url]

大宅

恭喜你生左BB先~
祝你BB個心嘅洞好快就會生番埋~
加油呀!!

複式洋房

Congratulations, FelixMom!!

Take care!!! God bless you and your baby.

子爵府

希望小B會好返啦~~~~
休息多D呀~~

子爵府

恭喜晒
祝小bb快d好返, 健康快樂!!!!

大宅

恭喜 Felix Mom!! Take Care!! 多d休息啦! 祝小bb身體健康!
Oscar's Studio Portrait影樓相
http://www.babydreamland.com/oscar/main.html

男爵府

felixmom, 個個都好掛住你. 5.5磅都okay喇, 我出世5磅都唔夠, 而家又係大大隻, 祝你小b心漏情況慢慢自然好番.

公爵府

Felix Mom,

恭喜哂,嘩原來你起 12 號已經生左小 b 啦,
祝小 b 個心漏症早日康復,放心啦個洞會自己好番架啦,唔使咁擔心

男爵府

Felix Mom ,
終於都有你嘅消息啦...
好開心呀...
祝bb 身體健康...快高長大...
事事順利啦...

你唔好太擔心...身體要緊呀...
你好好休息呀...

大宅

Felixmon

妳終於出現啦! 妳唔好咁擔心,多D休息, 希望BB快D好返,身體健康,Take Care!

大宅

felix mom ,
好好休息呀, 放心, bb 會好快好返架 ......
祝 bb 肥肥白白 , 身體健康

大宅

FelixMom 寫道:
我係10月12日已經生咗啦!嗰朝早約7點半我突然穿羊水,洗完頭冲完涼後便立即入院,可是我未有陣痛.直至下午1至2點才有微痛,4點開始大痛,不足2小時後我便生了小be了!
可是,由於他未足月,只有5.5磅.後來還發現他有心漏症,現在要定期返醫院檢查,希望佢個心嘅洞可以盡快自己生番埋喇!

恭喜晒!
祝 母b平安!
心漏症會點架?
唔好太擔心啦!你自己都要休息多些呀!

tweety

複式洋房

好叻呀!!!!

小be, 會好快好返...

複式洋房

FelixMom,
你的情況就好似我上一胎咁,未足月就穿水,我個b出世仲衹係得四磅半多d,又係發現心臟有個小孔。不過到我個女一歲時個小孔就自己生埋咗無事。
所以唔使太擔心,定期帶bb去檢查和小心照料就無事。

禁止訪問

大宅

Felix Mon,
恭喜你呀! 我地個個都好掛住你呀! 你同 bb 都要休息
多 d 呀! 祝bb 個心快 d 生番埋!

洋房

Felix Mon,

恭喜哂! 祝BB健康.
我有D唔明可唔可以解答我呀! 你係邊度生呀? 之前有冇做長細超聲波呀? 如果有醫生冇同你講呀? 因為之前我照超聲波時醫生同我講冇但唔知出細會唔會有? 我有D擔心呀!

民房

FelixMom

好担心你呀, 見你出現真係好啦, 我成日係診所度諗下會唔會撞到你都唔知.

祝 bb 健康!!

男爵府

恭喜 Felix Mom!!
放心啦, bb會好快無事!

首頁

尾頁

跳至