跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: Felix Mom 10月12日生左啦!

Felix Mon,

恭喜哂! BB一定無事的,所以唔需要太擔心,嘩快就生了出來,妳好叻叻呀!!! :lol: 人地通常要痛好多個鍾先可以生到。 :-P

祝bb身體健康!!! 媽媽開心,bb都開心
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

伯爵府

恭喜你生左小B呀 ~
祝小 b 個心漏症早日康復

加油呀!!

mandy

男爵府

Felix Mon,
[size=medium]Congratulations .....祝你bb 身體健康, 活潑精靈!

洋房

各位:
好多謝大家的關心和祝福,我會比心機照顧小be的,我現在正努力喂母乳,雖然是辛苦,我會盡量嘗試的,因我想他可以強壯啲.

2000:
睇咗你的留言,我也放心多了,希望小be可以好似你個女一樣,個心可以快啲生番埋啦!你可以告訴我你囡囡個洞嘅size和位置嗎?

aaabbbccc:
產前照的超聲波照不到小be有心漏,出世後的第三天醫生聽他的心跳有雜聲,經照過超聲波後才証實有心漏.
由於今次是第二胎,我接納了醫生的意見,最後去了荃灣港安醫院生(因最近我家).可是,由於港安沒有那部比產前檢查更精的超聲波機,住院期閒我要自己帶小be乘的士到浸儈做超聲波檢查(聽講法國都冇這部機),返到港安小be還要被隔離24小時.

[img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10715;107/st/20020627/n/Felix/dt/12/k/7451/age.png[/img]

伯爵府

FelixMom

多謝妳既提醒. 我聽日都要打去法國醫院 check 下先.

mandy

洋房

Felix Mon,

咁而家BB出左院未呀? 不過一定冇事bb健健康康既!

大宅

hi FelixMon

我係0411媽咪呀!

祝願所有0511媽咪 & 0511 bb 身體健康!
永遠開心
:-) :-) 我係小凱琪呀 :party: :party: 11月12日出世 :-) :-)

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至