自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

囡囡係公眾地方問我幾多歲,點答好呀?

你會點答呀?

翡翠宮

Re: 囡囡係公眾地方問我幾多歲,點答好呀?

你亞爸加埋妳

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[size=large]照實答 lor ..... 有乜問題

[size=xx-large]男人 40 一支花
女人 40 誇喇喇

[size=medium]相信 ... 妳都未夠 40 lar
路遙知馬力,日久見人心!

大宅

學 Alan咁 年年廿五

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

[quote]
櫺囹桼 寫道:
你亞爸加埋妳

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都會照答架~~~無需要講大話0者! 而我亦都唔介意.

男爵府

照答

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我照答架, 數字之ma, 又唔代表d乜野, 如果d人笑你既, 係佢地無知唧!!

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

agree, 其實 d 人都會估到啦.... 你都拖得咁個囡出街....

mclam 寫道:
我照答架, 數字之ma, 又唔代表d乜野, 如果d人笑你既, 係佢地無知唧!!

公爵府

好媽媽勳章

照答囉 :wink:

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我都係照答

複式洋房

照答also!
該用戶已被刪除

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我習慣作大架
"幾歲? 犀利喇, 我就黎3000歲喇"

大宅

係佢耳邊照講,不過加多句叫佢唔好話比人聽,係秘密.

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

照答可也....
My Two Princess

男爵府

我會答23歲!

3歲時個仔問我幾歲, 我答: 23歲
個仔4歲時問我幾歲, 我答: 23歲囉!
跟住佢話: 仲係23歲??!!! then 我兜: O! 記錯, 23歲半先岩! :lol:
仔: 哦~~ 23歲半..

有時會學大人講野: 媽咪, 你23歲半架啦, 大個架啦, 乜你仲咁咁咁!! 係咪想激死我??!! :lol:
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

子爵府

照答

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

照答

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

照答都唔係問題~
佢又唔係問你她從哪裡來...都唔係好尷尬o者!!!
Childhood is journey, not a race.

首頁

尾頁

跳至