意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 15|主題: 39204

跳至
大家如何慶祝結婚週年紀念?

大宅

國民生產總值:2629

大家如何慶祝結婚週年紀念?

我就快到結婚兩週年,上年都無點慶祝,今年好想好好慶祝一下,大家不如講下點慶祝結婚紀念日吖!

民房

國民生產總值:22

Re: 大家如何慶祝結婚週年紀念?

我同老公結左婚5年, 每年都會送咭給對方, 一份禮物同埋出去食飯. 其實都好普通.

洋房

國民生產總值:403

我後日28號就係結婚12週年紀念日, 請問有無食肆好介紹呢??? THANKS!!!!

別墅

國民生產總值:694

我今日26号都係7週年呀,咪又係一個人坐係度同你哋吹水

洋房

國民生產總值:403

咪咁啦, 我都無慣性慶祝架, 不過今年隻佬突然提我話食飯, 咁咪食囉!!

大宅

國民生產總值:4605

年年都係食餐飯咁咋,禮物?無好多年咯!
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

大宅

國民生產總值:1842

好媽媽勳章

無特別慶祝架,象徵式咁食餐飯囉..不過我會用佢d錢買野俾自己補數...

子爵府

國民生產總值:12340

我下星期都係結婚兩週年喎~ 都係唔知點慶祝, 可能出街食餐飯咁....送比佢既禮物就係我肚入面的bb, 但唔知佢會送咩比我~
celia2 寫道:
我就快到結婚兩週年,上年都無點慶祝,今年好想好好慶祝一下,大家不如講下點慶祝結婚紀念日吖!

翡翠宮

國民生產總值:76971

:-( :-( :-( 佢從來都無諗過好同我慶祝呢類節日的, 因為佢太善忘啦 :-( :-( :-(

大宅

國民生產總值:3636

2019勳章

我下個月就係結婚 2 週年.
不過 , 到時已經37週 , ”鑼” 噤大個肚.
邊到有心機去慶祝. :-|

別墅

國民生產總值:643

我哋Halloween就7週年喇 年年都係Halloween Party...今年聽concert

洋房

國民生產總值:257

去邊做咩我覺得都無所謂~最緊要係兩公婆開開心心..好恩愛咁.唔需要因為週年紀念先一齊有咩活動..應該係平時一有時間大家都會好珍惜大家都會同對方一齊搞搞新意思....週年個日就.咁簡簡單去食個飯~都已好好..好sweet..
咁當然有意外驚喜..小小gift都會仲開心啦~

珍珠宮

國民生產總值:30617

我哋下個月就結婚 3 週年喇, 通常都係食番餐, 平時唔捨得既, 嗰日咪去食豪d lor~~

我都好認同 norikolin 咁講, 去邊做乜都無所謂, 最緊要兩夫妻一條心, 日日恩恩愛愛, 慶幸我同老公而家都好 sweet, 仲有個可愛野蠻女添 :mrgreen: :mrgreen:

珍珠宮

國民生產總值:30617

Celia2,

會唔會考慮去個短 trip如澳門 2 日 1 夜 / 現時秋高氣爽, 去郊外玩一天都好正喎
celia2 寫道:

大宅

國民生產總值:2787

睛靈勳章

去呢度看看,好多戲在這 RESTAURANT 拍。

http://www.eden-hk.com
知足常樂珍惜身邊人

寶石宮

國民生產總值:372711

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

食飯/ 旅行 / 送禮物

別墅

國民生產總值:798

食飯..收禮物同做愛咯

民房

國民生產總值:26

結左婚八年, 2月22日會想約老公去食自助餐, 希望可以有bb

男爵府

國民生產總值:6970

dinner only

伯爵府

國民生產總值:18262

我黎緊6週年紀念,係我bb預產期,我諗一係我係醫院,一係我坐緊月,邊到都無得去~~!!!

不過都好,我同我老公每年果一日都會影一張相,放係一本獨立嘅相簿到,今年果張,希望有小b一起la~~!!

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.