夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 叔仔女朋友做...........

聽你咁講,佢都唔係呃你叔仔啦,佢同你叔仔一齊,你叔仔工又無錢又無,佢都照跟住佢,咁又有乜野可以俾佢呃呢~~~況且佢做嗰行都係同你叔仔一齊後既事,如果要怪,反而我覺得你叔仔有問題,又會俾女朋友做呢行?????似係你叔仔呃緊條女貼佢喎(諗到最衰情況)!如果你叔仔又係對呢個女仔真心,我覺得個女仔都唔衰得去邊,至少都有照顧你叔仔啦!你62同99好有錢架?? ?-( 其實究竟你驚個女人呃你62 99 同叔仔d乜啫???如果個女人真係一心諗住呃,呃感情?我又唔多覺,呃錢???又唔見得喎!真係一心黎呃你62同99,佢就一早唔駛再做嗰行啦!全職扮個乖乖女咪仲好~~~還掂有屋住...
fanfan0582 寫道:
ringoivy ,
因為62同99傳統囉,佢地覺得未結婚一齊住就唔好,我99之前都好唔鍾意個女仔係度住架,後來唔知點解又卑佢係度住,但係就要同叔仔分開訓,整整下依家都無所謂啦,可能個女仔係度住耐左知道99係咩人應該用咩方法另99接受佢呱,因為99好要面子個女仔咁識刷佢鞋佢咪鍾意佢囉,又成日送野卑99,至於佢做呢行好似係因為佢爸爸媽媽離左婚又無卑錢佢,因為佢之前個男朋友養佢架,但係同左我叔仔一齊就無錢,果時又等錢用(因為叔仔果時無野做),咪做呢行囉,做做下就做到依家

伯爵府

如果係以前我係唔會理,話知99知道有咩反應,但係我依家做左人父母,就好明白佢地既感受,如果我個仔個友朋友係咁,我都會好唔鍾意,但我唔會反對,起碼佢無厄我,但係如果日後卑人知道左同番我99講,你話佢幾無面,竟然一齊住咁耐都唔知佢做咩,就算99依家知道左佢都唔可以做d咩只有嬲,唔通趕佢走咩

伯爵府

既然佢唔係黎厄咩既,咁依家都有屋住啦,6299又接受佢啦,咁點解仲要做呢行呢,佢明知62同99唔鍾意呢d人點解佢仲做呢?既然佢係想同我叔仔結婚生仔既,點解佢仲做呢?唔通佢要做我叔仔可以反對咩?做呢行都係為錢姐唔通為興趣?

大宅

[quote]
bandband 寫道:
聽你咁講,佢都唔係呃你叔仔啦,佢同你叔仔一齊,你叔仔工又無錢又無,佢都照跟住佢,咁又有乜野可以俾佢呃呢~~~況且佢做嗰行都係同你叔仔一齊後既事,如果要怪,反而我覺得你叔仔有問題,又會俾女朋友做呢行?????似係你叔仔呃緊條女貼佢喎(諗到最衰情況)!如果你叔仔又係對呢個女仔真心,我覺得個女仔都唔衰得去邊,至少都有照顧你叔仔啦!你62同99好有錢架?? ?-( 其實究竟你驚個女人呃你62 99 同叔仔d乜啫???如果個女人真係一心諗住呃,呃感情?我又唔多覺,呃錢???又唔見得喎!真係一心黎呃你62同99,佢就一早唔駛再做嗰行啦!全職扮個乖乖女咪仲好~~~還掂有屋住...

好簡單,咪呃佢感情啦!我私人問個FANFAN佢話呢個女仔咪同佢一齊佢叔仔都有野做,但呢個女仔同佢一齊後,就立刻冇野做,個女仔話多D時間陪佢呀!現在佢返呢D工,好老實佢出面有第二個男人都唔知啦!因個叔仔依家又搵到野做啦!真係呀!
其實我好想問你,你咁幫個女仔你係咪親身經歷過呀

晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

子爵府

咁你就真係要問吓你叔仔喇!我覺得係你叔仔問題囉!既然知道亞媽唔鐘意女人做呢行,佢又搵到工做咯,又有屋住,做咩唔叫自己女朋友quit埋份工佢啫,話時話問題係响你叔仔度噃.
既然佢唔係黎厄咩既,咁依家都有屋住啦,6299又接受佢啦,咁點解仲要做呢行呢,佢明知62同99唔鍾意呢d人點解佢仲做呢?既然佢係想同我叔仔結婚生仔既,點解佢仲做呢?唔通佢要做我叔仔可以反對咩?做呢行都係為錢姐唔通為興趣?

子爵府

好媽媽勳章

其實呢d都係佢地既事...好多野都話唔埋...你又唔係係奶奶到住...唔好理佢啦...佢做夜總會呢一件事...你叔仔會搵機會同佢阿爸阿媽講...總之唔好插手...費事麻煩...

[url=http://lilypie.com][img]

伯爵府

bandband,

你都識講啦,愛情係盲目,鍾意起上黎咩都唔理架啦,我叔仔無本事養得起佢,我叔仔唔係搵好多錢得幾千蚊一個月,但個女仔就搵萬幾蚊一個月,個女仔又大洗,成日要買野,咁我叔仔點養得佢起,一句"你養得起我咩",我叔仔都無野好講啦

大宅

問題係個叔仔到?咁我想問你係咪過來人呀?咁幫個女仔?個阿哥同個細佬講野個女仔都要係隔離,你應為佢倆兄弟可以傾到呢D問題咩?
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

子爵府

嘩!人地咁私底下同你講,你都可以攞七黎講,咁你把口又真係幾疏噃... 咁我又無咁好親身經历過,只係覺得fanfan咁做係多事咗~~~講得白啲現實啲,如果有咁多時間去理人地呢啲野,我覺得倒不如留番啲時間顧掂自己先囉!講真,做埋d損人又不利己既事真係好笨囉!62同99又唔會更加鐘意你既,一係同平時一樣,再唔係,原來99之後都覺得無問題既,最終俾人話係八婆多事既咪又係fanfan自己~~~ 你幫fanfan幫到咁上心,咁你係咪自己親身經歷過呀 ?-( ?-( ?-(
idaandho 寫道:
[quote]
bandband 寫道:

好簡單,咪呃佢感情啦!我私人問個FANFAN佢話呢個女仔咪同佢一齊佢叔仔都有野做,但呢個女仔同佢一齊後,就立刻冇野做,個女仔話多D時間陪佢呀!現在佢返呢D工,好老實佢出面有第二個男人都唔知啦!因個叔仔依家又搵到野做啦!真係呀!
其實我好想問你,你咁幫個女仔你係咪親身經歷過呀

子爵府

我就係有呢個意思喇.咪响樹自找麻煩啦!
onon1022 寫道:
其實呢d都係佢地既事...好多野都話唔埋...你又唔係係奶奶到住...唔好理佢啦...佢做夜總會呢一件事...你叔仔會搵機會同佢阿爸阿媽講...總之唔好插手...費事麻煩...

伯爵府

我同老公都好清楚叔仔份人,佢係唔會自己同62同99講架,第時62同99知道一定係由外人講卑佢地聽

其實我都唔係想爆響口,我上黎講都係想同大家傾下,因為我擔心62同99知道後會唔知點姐,話哂我地都係一家人,都唔想攪成咁

大宅

WA...........你真係勁啦!呢D野唔係口唔口疏的問題啦!我只不過講左佢話呢個女仔咪同佢一齊佢叔仔都有野做,但呢個女仔同佢一齊後,就立刻冇野做,個女仔話多D時間陪佢呀!好老實呢個都係原因之一呀!有D仲激我冇講!佢只不過唔想佢叔仔比人呃感情!你咁維護呢個女仔,攪到我以為你係做呢行,或者你係第三者掛!佢依家都無話會同62同99講啦!佢只不過怕呢個女仔呃人感情!不過算啦!我都係唔會了解做第三者同做女D人想咩嫁啦!

子爵府

算啦,見你咁上心,青筋都現埋...無辦法唔相信你係親身經歷過...(唔通你隻佬鐘意............ )...點都好,多一事不如少一事,fanfan自己決定點做,都係由佢自己諗囉~!想人支持佢自找麻煩多事,我諗都係得idaandho你一個咋~~~~唔好咁上心喇你...講到好似你係fanfan99咁...有啲驚~~~ 咪咁火喇你~ 你D火又真係幾猛噃... D煤氣費咪好貴~~~???慳番D煤氣喇!D煤氣費貴,怕你肉赤咋~~~~ 都係唔撥你喇...火火危險~!閃人~!
idaandho 寫道:
WA...........你真係勁啦!呢D野唔係口唔口疏的問題啦!我只不過講左佢話呢個女仔咪同佢一齊佢叔仔都有野做,但呢個女仔同佢一齊後,就立刻冇野做,個女仔話多D時間陪佢呀!好老實呢個都係原因之一呀!有D仲激我冇講!佢只不過唔想佢叔仔比人呃感情!你咁維護呢個女仔,攪到我以為你係做呢行,或者你係第三者掛!佢依家都無話會同62同99講啦!佢只不過怕呢個女仔呃人感情!不過算啦!我都係唔會了解做第三者同做女D人想咩嫁啦!

子爵府

所以我咪覺得你都係唔好咁多事囉...萬一99知道後只係嬲一陣,跟住又同嗰個女人感情好好,到時你真係俾人話你係是非精架咋...99絕對唔會多謝你...
[quote]

我同老公都好清楚叔仔份人,佢係唔會自己同62同99講架,第時62同99知道一定係由外人講卑佢地聽

其實我都唔係想爆響口,我上黎講都係想同大家傾下,因為我擔心62同99知道後會唔知點姐,話哂我地都係一家人,都唔想攪成咁[/quote]

別墅

唔好話"踢爆"咁難聽啦...我個人認為你奶奶應該知道囉
成世人流流長 :wink: 唔呃得人嘅!!

民房

我朋友都同左個賓賓工人拍拖。都唔係好明,香港又唔係冇女仔............

但話時話,佢個賓賓女友又幾靚幾可愛

翡翠宮

bb858你有d9唔搭8人地同舞小姐拍拖又關賓賓咩su, 莫非個賓賓又係做舞小姐既

不過樓主呀, 我真係好想問問你同叔仔感情如何? 你又從何得知條女係做舞小姐的, 咁叔仔又知唔知你知丫 你咁想去拆穿佢, 一家人食飯時咪即管問問條女在那裡做收銀要開通宵 (七仔呀) 咁囉, 再唔係你直情寸佢話亞邊個楂的士或有晚你搭的士經過某夜總會門外見到你, 跟住就好收聲, 佢身有屎既就會 面紅然後唔知點答, 到你99開始起疑心時靜雞雞問你, 你先一五一十講, 否則真係多一事不如少一事啦, 佢呃你叔仔之嘛又唔係呃你老公

民房

都幾擔心你叔仔比人扼喎. 我不是看不起人, 只是有D相信歡場無真愛, 而且做

子爵府

ringoivy 寫道:
bb858你有d9唔搭8人地同舞小姐拍拖又關賓賓咩su, 莫非個賓賓又係做舞小姐既

不過樓主呀, 我真係好想問問你同叔仔感情如何? 你又從何得知條女係做舞小姐的, 咁叔仔又知唔知你知丫 你咁想去拆穿佢, 一家人食飯時咪即管問問條女在那裡做收銀要開通宵 (七仔呀) 咁囉, 再唔係你直情寸佢話亞邊個楂的士或有晚你搭的士經過某夜總會門外見到你, 跟住就好收聲, 佢身有屎既就會 面紅然後唔知點答, 到你99開始起疑心時靜雞雞問你, 你先一五一十講, 否則真係多一事不如少一事啦, 佢呃你叔仔之嘛又唔係呃你老公

民房

之不過我成日覺得d賓賓都係想扼個朋友錢咁o者,就正如你地話樓主叔仔遇到既歡場無真愛一樣.........可能有少少思想唔正確。

我朋友都係冇同阿爸阿媽講..........俾我都唔知點同佢地講

首頁

尾頁

跳至