意見反饋
義工
[2005年] 各位媽咪仲有無惡露呀?

大宅

國民生產總值:1311

各位媽咪仲有無惡露呀?

我本來就快清完,但唔知係唔係吃錯野,
這幾天突然又多左好多,啡色的.
現在都生完個半月了,是否正常架?
另外會陰傷口都仲未埋口,好擔心呀.
我媽每日都比紅棗水我飲,唔知有無關係呢?
[img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_783.gif[/img]

複式洋房

國民生產總值:167

Re: 各位媽咪仲有無惡露呀?

我生完都差唔多一個月啦!但仲係好多同埋係紅色嫁,個傷口仲有小小痛呀!!

子爵府

國民生產總值:14622

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

唉!都已經個半月啦。我D惡露仲係'拉住拉住',未清得晒!打電話問過姑娘,佢話食過行血嘅嘢就會係咁 (例如,薑醋、紅棗水等)。我之前兩樣都有食過!宜家梗係唔敢再食啦!希望可以快D乾淨!!

rr925 寫道:
我本來就快清完,但唔知係唔係吃錯野,
這幾天突然又多左好多,啡色的.
現在都生完個半月了,是否正常架?
另外會陰傷口都仲未埋口,好擔心呀.
我媽每日都比紅棗水我飲,唔知有無關係呢?

子爵府

國民生產總值:11724

我D惡露大約一個月到已經清晒,傷口就6個星期到冇晒事,但係上星期返健康院俾醫生檢查完之後,又痛O左幾日呀~~~

大宅

國民生產總值:3517

我都生完1個幾月, 都有小小啡啡地.
5歲~~

大宅

國民生產總值:1741

我生完大約一個月有多,仍未完全清呀!還有少許
請問幾時才會有m呢?
開心寶寶祉翹仔[/url]

大宅

國民生產總值:1232

2019新春慶豚圓

我大約一個月已經清晒喇!
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

別墅

國民生產總值:570

日日都有少少..成個半月...
都唔知用左幾多包m巾勒

複式洋房

國民生產總值:182

我20日到就無 lo, 幾好呀, 但仲未來m.

大宅

國民生產總值:1571

我arm arm清晒喇!
1.5月!

翡翠宮

國民生產總值:97412

好媽媽勳章

我兩星期度已經無, 不過到依家個半月, 都有帶少少黃o既分泌..... ?-( ?-(

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.